NEA

Περισσότερες φωτογραφίες για το νέο Mini JCW Cabrio

Mini-John_Cooper_Works_Convertible-2016-1280-0c

Η γκάμα του Mini διευρύνεται με την προσθήκη της top ανοιχτής εκδοχής John Cooper Works (JCW) που είχε παρουσιαστεί αρχές 2016. Διατίθεται στην Γερμανία από 33.500€, σύντομα και στην ελληνική…

Όπως και στη περίπτωση του κλειστού MINI JCW, έτσι και εδώ υπάρχει εξωτερικές και εσωτερικές αναβαθμίσεις όπως είναι μεταξύ άλλων οι πιο επιθετικοί προφυλακτήρες, η εισαγωγή του αέρα στο καπό, τα απαραίτητα λογότυπα ισχύος, τα σπορ καθίσματα κ.α. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού και εξατομίκευσης, όπως η κεντημένη -με το Union Jack- μαλακή οροφή που αναδιπλώνεται σε 18 δλ. και σε ταχύτητα έως 30 χλμ./ώρα.

Ο γνωστός τετρακύλινδρος κινητήρας των 2.000 κ.εκ. αποδίδει 231 άλογα και τα 320 Nm, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο Steptronic 6 σχέσεων. Στην έκδοση με το μηχανικό 6άρι το 0-1000 ολοκληρώνεται σε 6,6 δλ. με την τελική να φτάνει τα 242 χλμ./ώρα (με το αυτόματο οι επιδόσεις είναι στα 6,5 και 240, αντίστοιχα). Η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 6,5 και 5,9 λτ./100 χλμ. αντίστοιχα, ενώ οι εκπομπές CO2 στα 152 και 138 γρ./χλμ., ομοίως.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!