NEA

Λανθάνουσα ανανέωση για το Fiat Panda

FIAT-PANDA-2017 (1)

Οι κινητήρες του ανανεωμένου Panda συνεχίζουν απαράλλαχτοι, ενώ η αισθητική ανανέωση περιλαμβάνει και τα 4×4 και Cross αμαξώματα…

Το Panda έχει πλέον στην πλάτη του αρκετά χρόνια και οι Ιταλοί προχώρησαν σε ένα διακριτικό facelift ώστε να το διατηρήσουν φρέσκο απέναντι στον ανταγωνισμό. Και κατά το πρότυπο της Fiat οι αλλαγές περνούν μάλλον απαρατήρητες αφού επικεντρώνονται στα σημεία, όπως στις σιδερένιες ζάντες, στο νέο μοτίβο της αλουμινένιας 15άρας, στην πλουσιότερη χρωματική παλέτα, στις επενδύσεις στο εσωτερικό κ.α.

Επίσης, διαφορετικά είναι τα γραφικά στον πίνακα οργάνων, ενώ νέο είναι και το τιμόνι. Μία από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις στο εσωτερικό αφορά στο νέο σύστημα πολυμέσων με πλέον υποστήριξη smartphones που «τρέχουν» σε περιβάλλον iOS και Android, ενώ πλέον υπάρχει μια θύρα USB στο ταμπλό και μια ακόμα στο ντουλαπάκι (μαζί με μια θύρα Aux-In).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!