NEA

Fiat 500e: Φτηνότερο έως και 6.000 ευρώ

Η Fiat ανακοινώνει το πρόγραμμα «FIAT ECO BONUS» προσφέροντας ευκαιρίες για την απόκτηση του δημοφιλούς ηλεκτρικού 500e.

Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν έκπτωση έως €6.000, καθώς και μια ευκαιρία με την πρώτη δόση να καταβληθεί το 2025, χωρίς τοκισμό στο χρηματοδοτούμενο κεφάλαιο έως εκείνη την ημερομηνία.

Το ηλεκτρικό μοντέλο 500e, που έχει αγαπηθεί στην ευρωπαϊκή αγορά, είναι διαθέσιμο άμεσα σε τρία διαφορετικά αμαξώματα: Hatchback, 3+1 και Cabrio, και σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού.

Η FIAT επιδιώκει ενεργά την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, καθιστώντας την πιο προσιτή με το εντυπωσιακό ECO BONUS, που προσφέρει οφέλη €6.000 για την έκδοση la Prima και €4.800 για τις υπόλοιπες.

Εκτός από τα οικονομικά κίνητρα, η FIAT προσφέρει και ειδικούς όρους χρηματοδότησης, με ελάχιστη προκαταβολή 25%, επιτόκιο 8,95% και 36 ή 48 δόσεις.

Σημαντικό όφελος είναι ότι η πρώτη δόση θα πληρωθεί τον Ιανουάριο του 2025, απαλλάσσοντας τους κατόχους από το βάρος των τόκων μέχρι τότε.

Επιπλέον, η FIAT διασφαλίζει την άνεση των καταναλωτών με μια 5ετή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και μια 8ετή κάλυψη για την μπαταρία.

Με έναν ηλεκτροκινητήρα 118 ίππων και μια μπαταρία 42 kWh, το 500e προσφέρει αυτονομία έως 320 χλμ. σε μικτή χρήση. Η ταχυφόρτιση από 0-80% διαρκεί μόλις 35 λεπτά, ενώ 5 λεπτά αρκούν για μία εμβέλεια 50 χλμ.

Με ψηφιακή τεχνολογία υψηλής ποιότητας και τα προηγμένα συστήματα ενημέρωσης UConnect, το FIAT 500e δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή αστική κινητικότητα, ενισχύοντας τη θέση του ως best seller στην ευρωπαϊκή αγορά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!