NEA

Πρώτη επίσημη γεύση από νέο Nissan Micra!

2017-NissanMicraTeaser-01

Οι Ιάπωνες επιβεβαιώνουν την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Micra στο σαλόνι του Παρισιού δίνοντας στην δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία…

new Nissan Micra Teaser (1)Με πιο δυναμικές και έντονες ακμές θα χαρακτηρίζεται το αμάξωμα του νέου Micra, ενώ από την μερική αποκάλυψη της μάσκας μπορεί να υποθέσει κανείς πως θα υπάρχει μία μεγαλύτερη και πιο «χτυπητή». Από την άλλη εντύπωση προκαλεί το προεξέχων πίσω φωτιστικό στοιχείο, όπως και το κοφτό τελείωμα της πίσω κολόνας, ενώ πιθανότατα να υπάρχουν σχεδιαστικά τρικ -όπως στο Renault Clio- με τις πισω λαβές να ειναι κρυμμένες ψηλότερα.

Όπως έχουμε γράψει βάσει των πρώτων ανεπίσημων πληροφοριών, το νέο Micra θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Flins της Renault, κοντά στο Παρίσι. Μαζί με το Clio (η νέα γενιά ετοιμάζεται για τα τέλη 2017) θα μοιράζονται και τους ίδιους ατμοσφαιρικούς και turbo 3-κύλινδρους και 4-κύλινδρους κινητήρες με μηχανικά κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων (το Micra μάλλον θα έχει CVT αντί του διπλόδισκου EDC που θα έχει το Clio). Από εκεί και πέρα το εσωτερικό θα έχει οθόνη αφής, φουλ διασύνδεση, ψηφιακές ενδείξεις στον πίνακα οργάνων και μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των πλαστικών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!