NEA

To Azera είναι το πολυτελέστερο Hyundai!

hyundai-azera-1

Αν και οι Κορεάτες έχουν την Genesis αυτόν δεν τους εμποδίζει να παρουσιάζουν εξίσου premium μοντέλα με τα σήματα της Hyundai…

hyundai-azera-3Το Azera δεν είναι κάτι εντελώς νέο καθώς περνά στην 6η του γενιά που θα χαρακτηρίζεται από την άκρως δυναμική σχεδίαση, όπως φαίνεται και στα σχετικά σκίτσα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν τεχνικές πληροφορίες, αλλά είναι πολύ πιθανό το νέο Azera να έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις, κυρίως στο μεταξόνιο, κάτι που θα σημαίνει και μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Κατά πάσα πιθανότητα θα εφοδιάζεται με μία σειρά από τετρακύλινδρους κινητήρες της εταιρίας, αλλά και τον 3,3 λίτρων V6 bi-turbo με το νέο αυτόματο 8-άρι κιβώτιο.

hyundai-azera-2Επίσης, σε ορισμένες αγορές όπως των ΗΠΑ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία υβριδική έκδοση με το σύστημα πρόωσης του Grandeur Hybrid που κυκλοφορεί μόνο στην αγορά της Κορέας. Πάντως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το αυτοκίνητο θα βγει στην παραγωγή και θα κυκλοφορήσει στην Νότια Κορέα μέσα στον επόμενο μήνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!