NEAΑΓΩΝΕΣ

Το Hyundai Ioniq 5 N eN1 Cup είναι έτοιμο για δράση [video]

Το μέλλον των αγώνων αυτοκινήτου φαίνεται να έχει χώρο και για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η Hyundai μας δείχνει τον τρόπο με το Ioniq 5 N eN1 Cup Car.

Το φανταχτερό Ioniq 5 N eN1 Cup Car διαθέτει εντυπωσιακή ισχύ, με δύο κινητήρες που συνολικά αποδίδουν 650 ίππους. Εξοπλισμένο με μια μπαταρία 84 kWh και αρχιτεκτονική 800V, το εικονιζόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις στις πίστες.

Το σημαντικότερο είναι ότι η Hyundai δεν περιορίζεται μόνο στην αύξηση της ισχύος. Με προσθήκες όπως ενισχυμένα φρένα (με εξαπίστονες και τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά και πίσω) και ρυθμιζόμενη ανάρτηση (με ελατήρια και αμορτισέρ δύο σταδίων), το ηλεκτρικό αγωνιστικό μοιάζει με μία πολεμική μηχανή.

Επιπρόσθετα, η δυνατότητα προσαρμογής του τεχνητού ήχου και το πλήθος των  αεροδυναμικών βελτιώσεων, ανάγει το Ioniq 5 N eN1 Cup Car σε ένα αγωνιστικό με εξατομικευμένη αγωνιστική εμπειρία.

Το αγωνιστικό της Hyundai έχει σχεδιαστεί για να συμμετάσχει σε πρωταθλήματα στη Νότια Κορέα, αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορεί να φέρει νέα πνοή στον κόσμο των αγώνων.

Με το ντεμπούτο του να πλησιάζει στο Hyundai N Festival στη Νότια Κορέα, το Ioniq 5 N eN1 Cup Car ανοίγει τον δρόμο για ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο των αγώνων πέρα από το WRC. Για να δούμε αν η Hyundai θα καταφέρει στο μέλλον να πρωταγωνιστεί και στα πρωταθλήματα με ηλεκτρικά αγωνιστικά.


@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!