ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό θα πει αμερικάνικο ρεκόρ [vid]

Στην πίστα αγώνων Speedway στο Μαϊάμι ένα Ford F-450 έσυρε μία τεράστια σημαία με εμβαδό 383,1 τ.μ. και διαστάσεις 13,7×28 μέτρα!

FLAG-RECORD-1Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτευχθεί το ρεκόρ… σημαίας ήταν αυτή να μπορέσει να την σύρει ένα δυνατό αυτοκίνητο για τουλάχιστον 100 μέτρα και δίχως χωρίς να ακουμπήσει κάποιο τμήμα της στο έδαφος. Για αυτό και χρειάστηκαν να την κρατήσουν στο ξεκίνημα 20 άτομα με την απόπειρα να στέφεται με επιτυχία και τα κατά 9 ολόκληρα μέτρα μακρύτερα από τον στόχο για να μπει το ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.

2016 Homestead Miami SpeedwayΓια την ιστορία, το αυτοκίνητο που βλέπουμε να κάνει αυτό το… ιστορικό επίτευγμα είναι ένα F-450 με V8 6,7 λίτρων, απόδοσης 440 ίππων και ροπή που αγγίζει τα 1.254 Nm. Στόχος της Ford Αμερικής ήταν να δείξει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου όχι μόνο στην φόρτωση αλλά και στην έλξη, στοιχείο πολύ σημαντικό για την αγορά αυτών των αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

2016 NASCAR Sprint Cup Series, Homestead

2016 Homestead Miami Speedway

2016 NASCAR Sprint Cup Series, Homestead

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!