NEA

Ford: Ειδική έκδοση για τα 60 χρόνια της Mustang

Η Mustang συμπληρώνει 60 χρόνια ιστορίας και καινοτομίας, διατηρώντας ισχυρό το στίγμα της στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Ειδικότερα η Mustang έχει εξελιχθεί από ένα απλό μοντέλο σε ένα εμβληματικό σύμβολο της αμερικανικής κουλτούρας και της τεχνολογίας.

Γιορτάζοντας αυτήν τη σημαντική επέτειο, η Ford παρουσιάζει την ειδική έκδοση «60th Anniversary Package», ένα αποκλειστικό κομμάτι που αναδεικνύει την κληρονομιά και την συναρπαστική εμπειρία της Mustang.

Αυτό το μοντέλο διατηρεί την αισθητική του παρελθόντος, αναπαριστώντας το αρχικό μοντέλο του 1964 με μια σύγχρονη προσέγγιση, που ωστόσο θα περιοριστεί σε μόλις 1.965 μονάδες.

Το «60th Anniversary Package» διαθέτει ειδικά λογότυπα που αναγνωρίζουν τη σπουδαιότητα αυτής της επετείου, ενώ οι λεπτομερείς αναφορές, στους τροχούς και στη μάσκα του ψυγείου αναδεικνύουν την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι υπάρχουν ειδικά πλευρικά γραφικά, τα οποία διατίθενται είτε σε “Iconic Silver” είτε σε “Vermillion Red” και αποτελούν μια ακόμη ρετρό αναφορά στην αυθεντική Mustang.

Μάλιστα, εάν το αμάξωμα είναι βαμμένο κόκκινο ή μπλε, η ειδική Mustang διαθέτει ασημί καπάκια εξωτερικών καθρεπτών. Στα λευκά αυτοκίνητα, έχουν το ίδιο χρώμα με το αμάξωμα.

Εσωτερικά, η Mustang διαθέτει επίσης ειδικές λεπτομέρειες, με χρωματισμούς που αναδεικνύουν την πολυτέλεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι επιλογές χρωμάτων «Space Gray», «Carmine Red» και «Black Onyx» προσφέρουν στον τυχερό κάτοχο επιλογές που ανταποκρίνονται στο στυλ και την προσωπικότητά του. Επίσης, υπάρχει πίνακας οργάνων με την γραμματοσειρά της αρχέτυπης Mustang.

Με έναν V8 ατμοσφαιρικό Coyote 5λιτρο κινητήρα που αποδίδει 493 ίππους και 567 Nm, αυτό το ειδικό μοντέλο προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις που συναρπάζουν τους λάτρεις της οδήγησης. Είναι διαθέσιμο τόσο σε κουπέ όσο και σε κάμπριο, με  χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ή αυτόματο με δέκα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!