NEA

H McLaren 570S χορεύει πάνω σε παγωμένη λίμνη [vid]

Ένα supercar θα πρέπει να τα καταφέρνει εξίσου καλά σε ιδιαίτερα θερμά κλίματα (όπως του Ντουμπάι), όσο και σε πολικά (όπως στην Φινλανδία)…

Dancing on Ice - What its like to drive the McLaren 570S on a frozen lakeΤο βίντεο που τραβήχτηκε στο Ivalo της Φινλανδίας, περίπου 322 χιλιόμετρα πάνω από τον αρκτικό κύκλο, προβάλει το πόσο καλά τα καταφέρνει η 570S πάνω σε μία παγωμένη λίμνη και στους -14 βαθμούς Κελσίου. Εδώ οδηγεί ο δοκιμαστής της εταιρίας και οδηγός αγώνων Kenny Brack “φορώντας” φυσικά χειμερινά λάστιχα με καρφιά ώστε να βρίσκουν πρόσφυση τα μάξιμουμ 570 άλογα που δίνει ο twin-turbo V8 των 3,8 λίτρων στους πίσω τροχούς. Σημειώστε πως στο Ivalo λειτουργεί μια σχολή της McLaren με κόστος που μπορεί να φτάνει και τα 15.000 δολάρια για ένα πλήρες πακέτο εκπαίδευσης σε ακραίες συνθήκες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!