ΑΓΩΝΕΣ

Θερμαινόμενη πίστα για τις δοκιμές των ελαστικών Pirelli

Motor Racing - Formula One Testing - Test One - Day 1 -  Barcelona, Spain

Την περίοδο του χειμώνα ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα για τις ομάδες της F1 είναι οι δοκιμές των Pirelli για πίστες με ζεστό κλίμα…

Παρά τις πιέσεις από τις ομάδες της F1 για να μεταφερθούν οι δοκιμές από την Βαρκελώνη (όπου ο φετινός χειμώνας είναι ιδιαίτερα βαρύς) στο Μπαχρέιν, τελικά τα έξοδα ήταν υπερβολικά για να γίνει κάτι τέτοιο. Παρά ταύτα την λύση έρχονται να δώσουν οι υπεύθυνοι της πίστας του Paul Ricard στην Γαλλία (η πίστα επιστρέφει από το 2017 στο καλεντάρι).

Συγκεκριμένα, ο γενικός μάνατζερ της πίστας Stephane Clair δήλωσε ότι είναι έτοιμοι να ενσωματώσουν ένα σύστημα που θα θερμαίνει την άσφαλτο, ενώ οι εργασίες θα γίνουν παράλληλα με την τοποθέτηση του νέου ασφαλτοτάπητα που θα τοποθετηθεί εν όψει του Grand Prix που θα γίνει το καλοκαίρι στην ίδια πίστα. To «ζέσταμα» της πίστας θα δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες για να γίνονται οι δοκιμές των ελαστικών, και μάλιστα σε πολύ ελεγχόμενες τιμές της θερμοκρασίας της ασφάλτου που θα ζητά ο εκάστοτε κατασκευαστής.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!