NEA

Τι αυτοκίνητα προτιμούν οι κλέφτες στην Βρετανία;

klopes-agglia

Σύμφωνα με έρευνα οι κλοπές αυτοκινήτων στην Βρετανία αυξήθηκαν για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια κατά 8% (στα 80.047 αυτοκίνητα), δίχως να περιλαμβάνονται όσα χάθηκαν από εισβολές κλεφτών στα σπίτια ή από απάτες…

Στην κορυφή της λίστας και σε ποσοστιαίο επίπεδο βρίσκεται η Porsche 911 Carrera 4S, όπου 1 στα 6 αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν έπεσαν θύματα κλοπής. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Mercedes Benz CLC 200 Coupe (με 1 στα 11 αυτοκίνητα) και στην τρίτη θέση βρίσκεται το Range Rover Evoque. H κατάληψη των τριών πρώτων θέσεων από αυτοκίνητα κάποιου υψηλού prestige ήταν αναμενόμενη, καθώς αποφέρει πολλά κέρδη σε όσους τα καταφέρνουν να τα… απαλλοτριώσουν! Ωστόσο, η εμφάνιση του Honda Jazz και του Ford Fiesta στις δύο επόμενες θέσεις δείχνει ότι οι κλέφτες δεν κοιτάζουν μόνο το prestige αλλά και πιο mainstream επιλογές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!