NEA

Porsche Singer 911 ACS: Έτοιμη για σαφάρι!

Η αμερικανική Singer παρουσιάζει ξανά μία πανέμορφη εκτέλεση. Αυτή τη φορά μιας Porsche 911 με άρωμα από την Safari και το Ντακάρ.

Κατά καιρούς η Singer από την Καλιφόρνια έχει παρουσιάσει πολύ ενδιαφέρουσες και ελκυστικές ανακατασκευές και αναβαθμίσεις μοντέλων Porsche. H Singer ACS είναι μια διαφορετική από τα όσα έχουμε δει έως τώρα και όπως μπορείτε να δείτε έχει όλα τα καλά που μπορεί να έχει μια σύγχρονη εκδοχή της 911 Safari.

To timing της αποκάλυψης της ACS (All-terrain Competition Study) δεν είναι τυχαίο αφού αυτές τις μέρες διεξάγεται το ράλι Ντακάρ στην Σαουδική Αραβία θυμίζοντας κάτι από το κλασικό προ δεκαετιών Παρίσι-Ντακάρ με τις αγωνιστικές 911 και 959. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Richard Tuthill, έναν ειδικό στις αγωνιστικές 911.

Εδώ η Singer έχει εκτελέσει μια παραγγελία από έναν ιδιώτη πελάτη που ήθελε, όχι μία, αλά δύο αερόψυκτες 911 (γενιάς 964) του 1990 με το πακέτο που βλέπετε. Το οποίο δεν είναι μια ρέπλικα αλλά ένα άκρως λειτουργικό αγωνιστικό που περιλαμβάνει αύξηση της απόστασης από το έδαφος με ειδικό κιτ ανάρτησης, πολλές ενισχύσεις στο αμάξωμα/ πλαίσιο με ταυτόχρονη μείωση του απόβαρου με ελαφρύτερα υλικά, ελαστικά BF Goodrich, μέχρι και δύο κανονικές ρεζέρβες.

Το πακέτο ολοκληρώνουν τα ειδικά φρένα, το μεγαλύτερο ενισχυμένο ρεζερβουάρ, όπως και το γνήσιο racing εσωτερικό με μπάκετ καθίσματα και ενισχυμένο roll cage. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας twin-turbo εξακύλινδρος boxer των 3,6 λίτρων με περίπου 450 άλογα. Τα οποία περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου πέντε σχέσεων.

Όσο για το κόστος οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επταψήφιο νούμερο με τον ιδιοκτήτη να λέει πως θα συμμετάσχει σε αγώνες όπως το Baja 1000 και το Ντακάρ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!