NEA

Υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα SUV από την Bugatti;

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο, αλλά αν σας έλεγαν πριν από μια δεκαετία πως θα υπήρχαν SUV με τα λογότυπα των Aston Martin, Maserati και Lamborghini τι θα λέγατε;

bugatti-suvΤα SUV αναμένεται αν αποδειχθούν σωτήρια για τους premium και hyper κατασκευαστές και δεν αναφερόμαστε μόνο στις Bentley και Rolls-Royce. Βλέπετε υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων στον κόσμο που ζούμε που στο σύνολο της μπορεί να μετριέται σε διψήφια νούμερα, αλλά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταβάλλει μερικά μύρια για να αποκτήσει το ταχύτερο SUV στον κόσμο.

Με αυτή την λογική ένας μάγος του Photoshop ανέλαβε να μας δείξει ότι όλα είναι δυνατά, και στην περίπτωση αυτή, είναι εφικτή μια Bugatti SUV. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα o άνθρωπος πίσω από την Jan Peisert, ο σχεδιαστής πήρε μία Bentayga και πάνω σ’ αυτήν εφάρμοσε μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του αμαξώματος της Chiron. Το τελικό αποτέλεσμα το ονομάζει Bugatti Megalon και όσο και αν φαίνεται παράδοξο, μοιάζει αρκετά λογικό σαν concept.

Παρά το γεγονός ότι η εταιρία από την Αλσατία εδώ και χρόνια παίζει με την ιδέα μιας τετράθυρης Bugatti δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κάποια ένδειξη για SUV. Πάντως, Ettore Bugatti στην εποχή του κατασκεύαζε οτιδήποτε, από τρένα έως και αεροπλάνα. Σήμερα γιατί όχι και ένα SUV;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!