ΔΙΑΦΟΡΑ

To Apple Car ανά τα έτη!

apple-car-5

Όλο ακούμε για αυτοκίνητο από την Apple και τελικά αυτοκίνητο δεν βλέπουμε. Κάποιοι λοιπόν αναρωτήθηκαν πως θα μοιάζει αυτό και, με βάση τα προϊόντα της εταιρίας, έκαναν τις δικές τους προβλέψεις.

Αν ψάχνετε να μάθετε πραγματικές πληροφορίες για το μελλοντικό αυτοκίνητο της Apple, κακώς πατήσατε να διαβάσετε τη συγκεκριμένη είδηση, αν πάλι είσαστε οπαδοί της εταιρίας και δεν σας λείπει το χιούμορ, είσαστε στο κατάλληλο μέρος! Οι συντάκτες του Click Mechanic αποφάσισαν να σχεδιάσουν οι ίδιοι, για λογαριασμό της Apple, το πρώτο της αυτοκίνητο. Μόνο που δεν βασίστηκαν στη λογική αλλά πήραν ως βάση επιτυχημένα προϊόντα που έβγαλε κατά καιρούς η εταιρία και τα μετασχημάτισαν έτσι ώστε να μοιάζουν με αυτοκίνητα. Είσαστε έτοιμοι για μία αναδρομή στο παρελθόν; Εμείς πάντως, από όλα αυτά, το G3 θα βλέπαμε πιο κοντά στην παραγωγή…

iCar Macintosh
apple-car-macintosh

iCar G3
apple-car-g3

iCar Power
apple-car-power

iCar Air
apple-car-air

iCar 7
apple-car-iphone

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!