MUST_READNEAPINEDΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

O Steve Jobs αγόραζε την ίδια Porsche κάθε 180 ημέρες. Γιατί;

Ο Steve Jobs, ο δημιουργός και ιδρυτής της Apple, παραμένει ένας μυστηριώδης χαρακτήρας με μια σειρά από ανεξήγητα και προκλητικά χαρακτηριστικά.

Μία από τις πιο περίεργες συνήθειες του ήταν η συχνή αγορά της ίδιας μαύρης κάμπριο Porsche 911 κάθε έξι μήνες, ένα φαινόμενο που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

Ενώ πολλοί υπέθεταν ότι ο Jobs άλλαζε αυτοκίνητα λόγω γρατζουνιών ή απλά για να ανανεώνει τη συλλογή του, η πραγματική αιτία κρύβεται σε ένα ιδιαίτερο και αντισυμβατικό κίνητρο.

Ο Steve Jobs εξέφραζε την απέχθειά του για τις πινακίδες κυκλοφορίας. Στην Καλιφόρνια, οι οδηγοί είχαν το προνόμιο μιας εξάμηνης περιόδου χάριτος, κατά την οποία δεν ήταν υποχρεωμένοι να έχουν πινακίδες στα αυτοκίνητά τους.

Αυτή η περίεργη αντιπροσωπεία είναι αυτή που οδήγησε τον Jobs στο να αγοράζει μια νέα Porsche κάθε 180 ημέρες, αποφεύγοντας έτσι την υποχρέωση της τοποθέτησης πινακίδων κυκλοφορίας. Και κάπως έτσι καταρρίπτει κάθε θεωρία γύρω από τον λόγο πίσω από τις συχνές αλλαγές αυτοκινήτων του Jobs και φωτίζει τη μοναδική του προσέγγιση στην αντιμετώπιση των κανονισμών.

Ενδεικτικό της αντισυμβατικότητας του Jobs ήταν και η σχέση του με την κόρη του, Lisa Brennan-Jobs. Παρά την πολυτέλεια των αυτοκινήτων που απέκτησε, έδειξε έλλειψη γενναιοδωρίας προς αυτήν, προτιμώντας να χαρίσει μια Porsche σε έναν πωλητή παρά στην κόρη του.

Αυτές οι παράξενες και αντιφατικές επιλογές προσωπικού ύφους αντανακλούν την πολυπλοκότητα του ανθρώπου που άλλαξε τον κόσμο με τη δημιουργία του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!