NEA

Ένας σκαραβαίος που δεν ισιώνει πουθενά [vid]

O Ken Block μπορεί να είναι ένας από τους πιο θεαματικούς οδηγούς, αλλά όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο και ο Tanner Foust δεν πάει καθόλου πίσω. Αλλά μόνο με το πλάι!

Ο Tanner Foust είναι γνωστός στις ΗΠΑ μέσα από την τηλεόραση, ενώ έχει και αρκετές συμμετοχές σε αγώνες Rally Cross. Το αγαπημένο του παιχνίδι -πέρα από ένα πειραγμένο Polo και ένα Passat για drift- είναι ο Σκαραβαίος που βλέπετε και που με πολύ δύναμη οργιάζει σε έναν «κλειστό» δημόσιο δρόμο στην περιοχή του Portland. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας τετρακύλινδρος τούρμπο με πολλές μετατροπές (όπως και το σασί) ώστε η ισχύς να σκαρφαλώσει στα 544 άλογα και η ροπή στα 525 Nm, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός σειριακού εξατάχυτου κιβωτίου. Απλά βάλτε ήχο και απολαύστε το πολύ όμορφο drift βίντεο…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!