NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε μια πολύ σπάνια Ferrari GT Pininfarina!

Η οποία δεν βρισκόταν σε ένα πεντακάθαρο γκαράζ όπως πολλοί θα νομίζατε, αλλά για πολλά χρόνια αποτελούσε ένοικο σε ένα διαμέρισμα στο West Hollywood, κοντά στο Λος Άντζελες!

Η συγκεκριμένη Ferrari 250 GT Pininfarina Coupe του 1959 ανακαλύφθηκε από έναν δικηγόρο, ο οποίος κάποια στιγμή είχε ακούσει πως ένα αυτοκίνητο είχε ανέβει σε ένα διαμέρισμα πελάτη του. Εκεί βρήκε τη Ferrari πάνω σε τάκους και τον κινητήρα της κάπου μέσα στο χώρο, που έμοιαζε πιο πολύ με συνεργείο παρά με κατοικία. Η Ferrari 250 GT,  μοντέλο του 1959, άλλαξε χέρια το 1975 και ο τότε καινούργιος ιδιοκτήτης φοβήθηκε μήπως κλαπεί και έτσι, προκειμένου να την επισκευάσει, αποφάσισε να την ανεβάσει στο σπίτι του.

Μάλιστα για το σκοπό αυτό έριξε έναν τοίχο, την έβαλε στο σαλόνι και στη συνέχεια τον έχτισε και πάλι. Παρά την εικόνα της η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα καλή για την ηλικία της, άλλωσε ήταν ακινητοποιημένη σε προστατευμένο περιβάλλον για περισσότερα από 40 χρόνια και ήδη πουλήθηκε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!