NEA

Αυτή η Lancia Delta HF Integrale Evo έχει στιλ

Ελάχιστα hatch έχουν δοξαστεί όσο η Delta HF Integrale με την αξία της να ανεβαίνει συνεχώς. Όπως και σε αυτή που πουλά ο επικεφαλής σχεδίασης της Stellantis, Ralph Gilles.

Ο Ralph Gilles, ο μαέστρος του σχεδιασμού πίσω από την Stellantis, αποχαιρετά την αγαπημένη του Lancia Delta HF Integrale Evo.

Έχοντας αποκτήσει την Delta Integrale τον Μάιο του 2018 μέσω της πλατφόρμας Bring a Trailer, η αγάπη του Gilles για το αυτοκίνητο ήταν αρκετή διανύοντας αρκετά χιλιόμετρα μαζί του. Το απέκτησε για 53.000 δολάρια με περίπου 96.000 χιλιόμετρα και έκτοτε έχει διανύσει περίπου 101.000 χιλιόμετρα.

Η καρδιά της Integrale του 1992, ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος των 2,0 λίτρων, υποβλήθηκε σε σχολαστική ανακατασκευή. Από ένα νέο ιμάντα χρονισμού μέχρι τους εκκεντροφόρους της Colombo & Bariana, κάθε εξάρτημα έχει περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο και σέρβις.

Ένα τσιπ Eprom Fast Road για την ECU προσφέρει μία διαφορετική χαρτογράφηση με μία νέα πολλαπλή εξαγωγής της Walkers Garage και ένα νέο καταλύτη υψηλής ροής να ανάγουν το racing ταπεραμέντο.

Παρά της βελτιώσεις, το DNA της Delta Integrale παραμένει ανέγγιχτο. Το αρχικό χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων υπάρχει ως απόδειξη γνησιότητας, ενώ το κεντρικό διαφορικό με συνεκτική σύμπλεξη Ferguson με το πίσω μπλοκέ Torsen εξασφαλίζουν κορυφαία πρόσφυση σε κάθε έδαφος.

Ντυμένη στη διαχρονική απόχρωση Rosso Monza, η Delta Integrale διατηρεί την οπτική της γοητεία, η οποία τονίζεται από τις ορίτζιναλ 15άρες ζάντες αλουμινίου Speedline.

Στο εσωτερικό πνέει διάχυτα μια αίσθηση διαχρονικής φινέτσας. Τα γκρι υφασμάτινα καθίσματα, φόρος τιμής στην ιταλική δεξιοτεχνία, ενισχύουν την ρετρό αύρα. Ένα ράδιο-CD της Pioneer είναι από πρόσθετα κομφόρ, ενώ υπάρχει και ένα after-sales μπαρόμετρο.

Για κάθε ενδιαφερόμενο αυτή η Delta HF Integrale Evo πωλείται στην πλατφόρμα bringatrailer και μία μέρα πριν την ολοκλήρωση της δημοπρασίας έχει ήδη ξεπεράσει τις 50.000 δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!