NEA

Στο τελικό στάδιο η McLaren P14 [vid]

Πρόκειται για το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την 650S και προς το παρόν το βλέπετε με την κωδική ονομασία P14 στο τελικό στάδιο των δοκιμών του…

Η επίσημα πρεμιέρα για γίνει σε μερικές μέρες στην Γενεύη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το νέο πλαίσιο θα έχει ένα σύστημα παραμετροποίησης του σασί με την ονομασία «Proactive Chassis Control II» το οποίο θα χρησιμοποιεί αισθητήρες σε αρκετά σημεία του αυτοκινήτου και τρία προγράμματα για τον οδηγό (Comfort, Sport και Track).

Η νέα McLaren πιθανότατα θα ονομάζεται 720S, θα έχει ένα νέο bi-turbo V8 με χωρητικότητα 4 λίτρα και 650 άλογα, ενώ τα 0-200 χλμ./ώρα θα πετυχαίνονται σε μόλις 7,8 δευτερόλεπτα. Στο βίντεο μιλά ο επικεφαλής των δοκιμαστών της εταιρίας Chris Goodwin και εξηγεί πόσο γρήγορο θα είναι το νέο μοντέλο που θα λάμψει αρχές Μαρτίου στην ελβετική έκθεση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!