NEA

Ανανέωση για το δημοφιλές Renault Captur!

Το νέο Captur θα παρουσιαστεί επίσημα στην Γενεύη με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις αρχές του καλοκαιριού…

Το Renault Captur είναι το δημοφιλέστερο μικρό SUV στην Ευρώπη καθώς έχει σημειώσει περισσότερες από 215.670 πωλήσεις και με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα της κατηγορίας περνά από μια επιτακτική ανανέωση. Η οποία συγκλίνει με ένα πετυχημένο facelift και τις βασικότερες αλλαγές να εντοπίζονται κυρίως στην μάσκα -με μία λωρίδα από χρώμιο στο κάτω μέρος της-, ενώ υπάρχουν και φώτα ημέρας LED σε σχήμα C.

Ένα ακόμα νέο αισθητικό στοιχείο είναι οι προστατευτικές «ποδιές» εμπρός και πίσω κάτω από τους προφυλακτήρες ώστε να τονίζεται περισσότερο η crossover διάθεση. Γενικότερα είναι εμφανής η αισθητική εναρμόνιση με το Kadjar, με τα εμπρός φωτιστικά σώματα να είναι στις top εκδόσεις φουλ LED, ενώ ελαφρά διαφοροποιημένα είναι και τα πίσω φώτα.

Σχετικά με τον διάκοσμο δεν υπάρχουν σχεδιαστικές αλλαγές πέρα από κάποιες νέες επενδύσεις στα καθίσματα και μικρές βελτιώσεις στα υλικά. Ωστόσο, υπάρχουν νέοι συνδυασμοί και διχρωμίες του αμαξώματος που φτάνουν συνολικά τις 36 εκδοχές. Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Έτσι, η γκάμα ξεκινά από την έκδοση βενζίνης 0.9 TCe με τους 90 ίππους, στη συνέχεια βρίσκεται η 1.2 ΤCe με τους 120 ίππους, ενώ η ντίζελ 1.5 dCi συνεχίζει στις δύο εκδόσεις με 90 και 110 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!