NEA

Πότε θα λανσαριστεί το νέο Audi Q4;

H γερμανική εταιρία σκοπεύει να συμπληρώσει μέχρι και το τελευταίο κενό στην ονοματολογία Q ετοιμάζοντας το Q4 που θα κυκλοφορήσει σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα…

Το Q4 θα αποτελέσει τον αντίπαλο της επερχόμενης BMW X2, της Mercedes GLC Coupe και του Range Rover Velar και θα απευθύνεται σε όσους θέλουν κάτι πιο σπορ σε σχέση με το Q5. Μάλιστα θα το σπορ στοιχείο θα τονίζεται από την πιο δυναμική σχεδίαση και θα έχει μία αναμενόμενα κουπέ προσέγγιση με πολλά στοιχεία από το TT Offroad Concept.

«Έχουμε δείξει στοιχεία από το αυτοκίνητο με το πρωτότυπο TT Offroad Concept πριν τρία χρόνια στην έκθεση του Πεκίνου» δήλωσε σε γερμανικό περιοδικό ο CEO της Audi, Rupert Stadler. Σχετικά με τα μηχανικά μέρη την βάση θα αποτελέσει το νέο Q5 που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην χώρα μας, αλλά για την ώρα στην Audi έχουν δώσει προτεραιότητα στην εξέλιξη του Q8 που θα αποτελέσει την ναυαρχίδα και θα παρουσιαστεί αρχές 2018.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!