NEA

Δεν πουλάει το ηλεκτρικό Jaguar I-Pace

Από τις αρχές Ιουνίου που ξεκίνησαν οι πωλήσεις του EV της Jaguar και μέχρι τον Αύγουστο έχουν πουληθεί μόλις 558 αυτοκίνητα συνολικά.

Προβληματισμός θα πρέπει να υπάρχει στην Jaguar αφού μετά την επένδυση πολλών εκατομμυρίων στην i-Pace το αγοραστικό ενδιαφέρον φαίνεται να μην είναι το αναμενόμενο. Τον Αύγουστο πωλήθηκαν μόλις 140 ηλεκτρικές Jaguar.

Μία άλλη εκδοχή είναι πως υπάρχει πρόβλημα στην παραγωγή και πως αν δεν καλυφθεί η παραγγελία 3.500 i-Pace στην Ολλανδία προτού τεθούν τα νέα φορολογικά μέτρα (που ευνοούν τα ηλεκτρικά) τότε θα αναδειχθούν νέα θέματα. Τα οποία θα επηρεάσουν την διαθεσιμότητα και στις ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορεί να στέκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, αλλά το αγοραστικό κοινό δεν φαίνεται να έχει την διάθεση να καταβάλει περίπου 70 χιλιάρικα (όσο κοστίζουν οι Mercedes EQC ή το Audi E-Tron) για να αποκτήσει ένα premium σπορ crossover.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!