NEA

Jaguar F-Type ZP Edition 2024: Το αντίο στα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Η Jaguar ανακοινώνει την εκπληκτική F-Type ZP Edition 2024, καθώς αποχαιρετά τα σπορ αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης – Περιορισμένη σε μόλις 150 μονάδες, αυτή η ειδική έκδοση αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό μοντέλο E-Type.

Η F-Type ZP Edition είναι διαθέσιμη σε δύο επιλογές χρωμάτων, το Oulton Blue Gloss και το Crystal Grey Gloss, που ανακαλύπτουν τις πρώτες ημέρες της E-Type και αναδεικνύουν την κληρονομιά της.

Τα μοναδικά σχέδια του εσωτερικού, με κόκκινες και μαύρες λεπτομέρειες για τα μπλε αυτοκίνητα και μπλε και μαύρες για τα γκρι, προσθέτουν ακόμα περισσότερη πολυτέλεια στο εσωτερικό της.

Τα χειροποίητα στρογγυλά στις πόρτες και τα λευκά περιβλήματα της μάσκας αντικατοπτρίζουν την αγωνιστική κληρονομιά της E-Type, δίνοντας έναν αέρα ιστορίας στο αυτοκίνητο.

Κάθε αυτοκίνητο διαθέτει εξαιρετικές ζάντες 20 ιντσών με μαύρα ένθετα και διακριτικά σήματα, επιβεβαιώνοντας την αποκλειστικότητά του.

Κάτω από το καπό, η F-Type ZP Edition φιλοξενεί έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 5,0 λίτρων με απόδοση 583 ίππων, προσφέροντας εντυπωσιακή επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Και κάπως έτσι η Jaguar κουνά μαντίλι και περνά σε μια νέα εποχή που επικεντρώνεται στα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, με στόχο την πλήρη ηλεκτροκίνηση προς τα τέλη της δεκαετίας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!