NEA

Αυτή η πανέμορφη Jaguar E-Type κινείται ηλεκτρικά

Ένα απίστευτο ηλεκτρικό όχημα (EV) δημιούργησε μια βρετανική εταιρεία, μετατρέποντας μια Jaguar E-Type roadster που είναι 61 ετών.

Η Electrogenic, η εταιρεία που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενσωμάτωσε ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης στον αρχικό σχεδιασμό του αυτού του εμβληματικού αυτοκινήτου, διατηρώντας παράλληλα την κλασική του εμφάνιση.

Η Electrogenic επέλεξε το πακέτο E43 για αυτό το μοντέλο, το οποίο περιλαμβάνει μια μπαταρία χωρητικότητας 43 kWh, προσφέροντας μια αυτονομία που υπερβαίνει τα 250 χιλιόμετρα.

Ο ηλεκτροκινητήρας του αυτοκινήτου παράγει μέγιστη ισχύ 163 ίππων και ροπή 620 Nm, επιτρέποντας την επιτάχυνση από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η Electrogenic έχει ενσωματώσει με επιτυχία σχεδόν όλα τα συστατικά του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης στον υπάρχοντα χώρο του κινητήρα και του τούνελ μετάδοσης κίνησης.

Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές για μεγαλύτερες μπαταρίες χωρητικότητας 48 και 64 kWh, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν στον πίσω χώρο χωρίς να προσθέτουν σημαντικό βάρος.


Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!