ΑΓΩΝΕΣ

O Charles Leclerc ανανέωσε και συνεχίζει με τη Ferrari!

Ο Charles Leclerc δεσμεύτηκε για το μέλλον του στην ομάδα της Ferrari Formula 1, υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη Scuderia.

Αν και η ακριβής διάρκεια της συμφωνίας παραμένει άγνωστη, οι προσδοκίες είναι μεγάλες ότι ο Μονεγάσκος οδηγός θα παραμείνει στη Ferrari και μετά την αλλαγή των κανονισμών του 2026.

Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του, ο Leclerc δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα φοράω την αγωνιστική στολή της Scuderia Ferrari για αρκετές ακόμα σεζόν. Το να αγωνιστώ για αυτή την ομάδα ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν τριών ετών».

Θυμήθηκε την πρώιμη σχέση του με τη Ferrari, αναφέροντας ότι παρακολουθούσε το Grand Prix του Μονακό και πάντα έψαχνε για τα εμβληματικά κόκκινα αυτοκίνητα.

Ο Leclerc τόνισε τον οικογενειακό δεσμό που μοιράζεται με τη Ferrari, ο οποίος χρονολογείται από την είσοδό του στην Ακαδημία Οδηγών της Ferrari το 2016.

Αναλογιζόμενος την κοινή τους πορεία τα τελευταία πέντε χρόνια, εξέφρασε αισιοδοξία για το μέλλον, δηλώνοντας: «Ωστόσο, πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται ακόμα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Ο 26χρονος οδηγός, ο οποίος εντάχθηκε στη Ferrari το 2019 μετά από μια σεζόν με την Alfa Romeo, τόνισε τις φιλοδοξίες του, λέγοντας: «Το όνειρό μου παραμένει αυτό της κατάκτησης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με τη Ferrari και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια, θα απολαύσουμε υπέροχες στιγμές μαζί και θα κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους».

Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari, Fred Vasseur, αναγνώρισε τη μοναδική σχέση μεταξύ του Leclerc και της Scuderia. «Ο δεσμός του Charles με τη Scuderia ξεπερνά αυτόν ενός οδηγού και μιας ομάδας», δήλωσε ο Vasseur. «Οι αξίες του και αυτές της ομάδας μας είναι αλληλένδετες και έτσι ήταν φυσικό να συμφωνήσουμε για την επέκταση της συνεργασίας μας».

Ο Vasseur εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του Leclerc, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας, σημειώνοντας την αποφασιστικότητα και τη δέσμευσή του. «Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε στον Charles ένα νικηφόρο μονοθέσιο και ξέρω ότι η αποφασιστικότητα και η αφοσίωσή του είναι στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το τρέχον συμβόλαιο του Leclerc επρόκειτο να λήξει στο τέλος της σεζόν 2024, και αυτή η επέκταση σηματοδοτεί μια σημαντική δέσμευση τόσο από τον οδηγό όσο και από την ομάδα.

Καθώς ο Leclerc γιορτάζει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη Ferrari, ο ομόσταυλός του Carlos Sainz αναζητά επίσης σαφήνεια για το μέλλον του με την ομάδα, εκφράζοντας την επιθυμία του για μια μακροπρόθεσμη συμφωνία. Η σεζόν 2024 της F1 διαμορφώνεται ήδη σε μια περίοδο προσμονής και ενθουσιασμού για τη Scuderia Ferrari.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!