NEAPINED

Στο μέλλον τα Peugeot δεν θα έχουν κανονικό τιμόνι

Η Peugeot, ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, προετοιμάζεται για ένα επαναστατικό βήμα και τη μετεξέλιξη του γνωστού i-cockpit.

Με την επικείμενη εισαγωγή της τεχνολογίας Hypersquare έως το 2026, τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρίας θα αποκτήσουν ορθογώνιο τιμόνι, μια αλλαγή που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τα αυτοκίνητά μας.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας, Linda Jackson, επιβεβαίωσε ότι αυτή η καινοτομία θα ενσωματωθεί στα νέα μοντέλα της Peugeot, προβλέποντας ένα μέλλον όπου οι αυτοκινητόδρομοι θα είναι γεμάτοι με οχήματα που διαθέτουν τη Hypersquare τεχνολογία.

Το Hypersquare, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι στο πρωτότυπο Inception, δεν είναι απλώς μια στιλιστική αλλαγή, αλλά ένα τεχνολογικό άλμα με ρίζες σε σχεδιαστική φιλοσοφία εμπνευσμένη από το gaming.

Οι οδηγοί θα αντιμετωπίσουν μια εντελώς νέα διάταξη του τιμονιού, σε συνδυασμό με την τεχνολογία steer-by-wire που καταργεί την παραδοσιακή κρεμαγέρα των συστημάτων διεύθυνσης. Αυτή η εξέλιξη είναι σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει μια ελεύθερη, άνετη και ασφαλή οδηγική εμπειρία.

Εκτός από το ορθογώνιο τιμόνι, η Peugeot θα ενσωματώσει επίσης μια κυρτή οθόνη infotainment, προσφέροντας μια ακόμα πιο εντυπωσιακή και εξελιγμένη εμπειρία στον οδηγό. Τα παραμετροποιήσιμα μπουτόν i-Toggle θα συνεχίσουν να αποτελούν ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, δίνοντας στον οδηγό πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου του.

Με τη συνδυασμένη δύναμη της Hypersquare τεχνολογίας και των προηγμένων συστημάτων ενημέρωσης και ελέγχου, η Peugeot θέτει νέα πρότυπα για την οδηγική εμπειρία στο μέλλον.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!