NEAPINED

H Seat θα συνεχίσει να είναι για πολύ καιρό μαζί μας!

Με δηλώσεις του CEO της εταιρίας η ισπανική εταιρία θα συνεχίσει να πουλά αυτοκίνητα τουλάχιστον μέχρι το 2035. Και βλέπουμε…

Η πορείατης μάρκας Seat του ομίλου Volkswagen παραμένει σταθερή και αξιόπιστη. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον διευθύνων σύμβουλο της Seat/ Cupra, Wayne Griffiths, η εταιρεία θα συνεχίσει να υπάρχει τουλάχιστον μέχρι το 2035.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης Τύπου, ο Griffiths επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Seat να παράγει βελτιωμένα plug-in υβριδικά και αποδοτικά οχήματα έως το τέλος της εποχής των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Η μάρκα εξετάζει επίσης την ενδεχόμενη εισαγωγή πλήρως ηλεκτρικών μοντέλων στη γκάμα της, ενώ αποδέχεται την ανάγκη υιοθέτησης της ηλεκτροκίνησης.

Παρά την αναγνώριση αυτής της ανάγκης, ο Griffiths επεσήμανε ότι η εισαγωγή ενός πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου Seat δεν είναι προς το παρόν οικονομικά βιώσιμη, αλλά η εταιρεία εξετάζει ενεργά τις ευκαιρίες στον εξελισσόμενο τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων.

Εντούτοις, ο Griffiths προειδοποίησε για την ανάγκη στρατηγικής τοποθέτησης στην αγορά, καθώς και την ανάγκη να αποφεύγονται οι αυθόρμητες εισόδοι όλων των σημάτων του ομίλου στην κατηγορία των ηλεκτρικών μοντέλων κάτω από τα 20.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο Griffiths αναφέρθηκε στην ανάκαμψη της Seat το 2023, όπου παρατηρήθηκε αύξηση των πωλήσεων κατά 24%, εν μέρει λόγω της βελτιωμένης παραγωγικότητας ελέων ημιαγωγών και της στρατηγικής εστίασης στα μοντέλα Cupra με υψηλότερο περιθώριο κέρδους.

Τέλος, ο Griffiths αναφέρθηκε στα επερχόμενα σχέδια της Seat, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσεων για βασικά μοντέλα όπως το Leon, το Arona, το Ibiza και το Ateca, με το ανανεωμένο Leon να προβλέπεται να διαθέτει βελτιώσεις παρόμοιες με αυτές του αντίστοιχου VW Golf.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!