NEA

Pagani Zonda Cinque Roadster: Ένα για πέντε!

pagani zonda cinque

Θα παραχθεί σε μόλις 5 κομμάτια και το καθένα θα κοστίζει περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Ένα αυτοκίνητο για τον καθένα…

  • Η παραγωγή του κανονικού Cinque έχει προγραμματισθεί στα 25 αντίτυπα. Του Cinque Roadster σε μόλις 5 οπότε καταλαβαίνετε την συλλεκτική αξία που αποκτά το ιταλικό supercar των 1,3 εκατομμυρίων στερλινών. Σημειώστε πως έχουν πωληθεί και τα πέντε. Φυσικά, ακόμη μεγαλύτερη αξία θα πάρει το Cinque όταν θα αλλάζει κατόχους, όπως συμβαίνει με τις Lamborghini Reventon που κάποιοι τώρα τις πωλούν στην διπλάσια τιμή (2 εκατομμύρια ευρώ).
  • Το Cinque Roadster είναι πισωκίνητο και εξοπλίζεται με V12 κινητήρα των 7,3 λίτρων που με την υπογραφή της Mercedes-AMG αποδίδει 678 ίππους και 780 Nm ροπής. Πιάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,4” και για να επιβραδύνει εξοπλίζεται με εξαπίστονα δισκόφρενα της Brembo. Η μεγαλύτερη πίσω αεροτομή σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο διαχύτη παράγουν 750 κιλά αρνητικής άντωσης ώστε το ιταλικό supercar να βεντουζάρει στην άσφαλτο όταν το κοντέρ του αγγίζει την τελική των 347 χλμ/ώρα.
  • H Pagani ιδρύθηκε το 1992 από τον Horacio Pagani και κατοικοεδρεύει στην Modena της Ιταλίας. Συνεργάζεται στενά με την Lamborghini καθώς και με την Daimler, συγκεκριμένα με το βελτιωτικό τμήμα AMG της Mercedes.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!