Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Kαι να ρωτησω κατι αλλο…
Αν, ας πουμε, καποιος προβει σε βελτιωση του αυτοκινητου, το συγκεκριμενο κιβωτιο βελτιωνεται για να αντεχει παραλληλα τη νεα ροπη???
(Ειχα ακουσει οτι τα κιβωτια με μετατροπεα ροπης βελτιωνονται εν αντιθεσει με τα διπλοσυμπλεκτα που δεν μπορεις να επεμβεις κ που η ροπη που σηκωνουν ειναι προκαθορισμενη…)
Eσεις κυριε Νικο απο την εμπειρια σας ποιο βλεπετε πιο ανετο κιβωτιο αλλα κ γενικως ποιο ανταποκρινεται καλυτερα στις περισσοτερες περιπτωσεις? Ενα συγχρονο εξελιγμενο κιβωτιο με μετατροπεα ροπης ή ενα διπλοσυμπλεκτο???
Αυτο το κιβωτιο δλδ δουλευει με τον κλασσικο μετατροπεα ροπης??? Αναρωτιεμαι γτ η bmw δεν βαζει κιβωτια διπλου συμπλεκτη σ ολα τα μοντελα της για να συνδυαζει ανεση κ επιδοσεις οπως κανει το vag group…
Πιο ομαλα μου φαινεται περιεργο… Γτ οχι ομως? (δεν εχω οδηγησει με κανενα απο τα δυο κιβωτια)
Επισης με το χρονο αλλαγων σε σχεση με τα διπλοσυμπλεκτα τι γινεται? Ειναι πιο αργο ή περιπου στον ιδιο χρονο πραγματοποιουν αλλαγη???