NEA

To… ταχύτερο ρολόι του κόσμου!

bugatti-16-c-galibier

Το ρολόι που βλέπετε δεν είναι απλά το ταχύτερο στον κόσμο αλλά και ένα από τα ακριβότερα αφού ο μόνος τρόπος για να το αποκτήσει κανείς είναι να αγοράσει την Bugatti 16C Galibier που κοστίζει $ 1.470.000…

  • Ο Ettore Bugatti, ο ιδρυτής της πασίγνωστης φίρμας, καταγόταν από οικογένεια με διάσημους για την εποχή σχεδιαστές, γλύπτες, ζωγράφους και αρχιτέκτονες. Ωστόσο, το πάθος του Ιταλού για την ταχύτητα ήταν αυτό που τον οδήγησε στην κατασκευή αεροπλάνων, αυτοκινήτων, σκαφών και τρένων με στόχο να θέτει συνεχώς νέα ρεκόρ. Με το όνομα του κοσμείται ένα από τα ακριβότερα και ισχυρότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών, η Veyron. Η Bugatti ως κατασκευαστής αυτοκινήτων ιδρύθηκε το 1909 και πλέον ανήκει στο VW Group.
  • Η 16C Galibier αναμένεται να είναι το ισχυρότερο, το ταχύτερο και ακριβότερο τετράθυρο μοντέλο που έχει παραχθεί ποτέ και τα πάντα σε αυτό το αυτοκίνητο είναι ξεχωριστά. Όπως για παράδειγμα το προσθαφαιρούμενο ρολόι στο ταμπλό το οποίο ο τυχερός μπορεί να το φορέσει στην μονάκριβη 16C Galibier του ή να το φορέσει στον καρπό του. Σχεδιάστηκε από τον Ελβετό Parmigiani ο οποίος κατασκευάζει πανάκριβα ρολόγια από το 1975. Σημειώστε πως δεν είναι η πρώτη φορά που σχεδίασε ένα ρολόι για μία Bugatti καθώς υπάρχει το 370 Type της Veyron.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!