NEA

Στις 22/4 “η εκδίκηση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου”!

revenge-of-the-electric-car

Θυμάστε το άκρως ενδιαφέρων ντοκιμαντέρ με τίτλο “Who killed the Electric Car?” που είχε κυκλοφορήσει το 2006; Όπως είχαμε γράψει οι καιροί αλλάζουν και χρόνο με το χρόνο το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο φτάνει πιο κοντά στον στόχο του: να εκδικηθεί!

Μάλιστα, αυτό ήταν αρκετό ώστε ο Chris Paine να αποφασίσει να σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ “Revenge of the Electric Car” με την υπόθεση να εκτυλίσσεται γύρω από τρεις αυτοκινητοβιομηχανίες -τις GM, Nissan, Tesla- στην πορεία να λανσάρουν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα τους στην αγορά. Εδώ βλέπετε το trailer της ταινίας της οποίας η πρεμιέρα έχει προγραμματισθεί για τις 22 Απριλίου (Ημέρα της Γης που συμπίπτει την Μεγάλη Παρασκευή) στο Tribeca Film Festival, στη Νέα Υόρκη. Το caroto.gr θα μεριμνήσει ώστε να αναρτήσει εκείνη την περίοδο το επίκαιρο ντοκιμαντέρ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!