NEAΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Shell, μοριακός ιχνηθέτης διασφαλίζει την ποιότητα των καυσίμων

shell-coral-station-logo

Αθήνα, 17 Μαΐου 2011 – Η Coral A.E. δικαιούχος των σημάτων Shell στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και εξέλιξης με σκοπό την ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων της, εισάγει την τεχνολογία του μοριακού ιχνηθέτη για τον ποιοτικό έλεγχο στα καύσιμα.

Όλα τα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell ενσωματώνουν πλέον την νέα τεχνολογία του  μοριακού ιχνηθέτη, που επιτρέπει την επαλήθευση της ταυτότητας του προϊόντος και των μοναδικών του χαρακτηριστικών. Ο μοριακός ιχνηθέτης εισάγεται στα διαφοροποιημένα καύσιμα Shell (V-Power, V-Power Racing και V-Power Diesel) σε απειροελάχιστες ποσότητες (χιλιοστόγραμμα/ανά κυβικό μέτρο, PPB) δεν ανιχνεύεται παρά μόνο με ειξειδικευμένα όργανα δεν μπορεί να αφαιρεθεί ούτε και να παραμορφωθεί και έτσι  δίνεται η   δυνατότητα για ταυτοποίηση των καυσίμων μας με εξαιρετική  ακρίβεια.

Η μοριακή ιχνηθέτηση είναι προϊόν αποκλειστικής μας συνεργασίας με την Authentix (USA). Η Authentix σε συνεργασίες με πολυενθικές εταιρείες πετρελαίου και κυβερνητικούς φορείς έχει ελέγξει αποτελεσματικά τη διακίνηση πετρελειοειδών προστατεύοντας καταναλωτές και φορολογούμενους  από λαθροχειρίες.

Τα χαρακτηριστικά του μοριακού ιχνηθέτη είναι ότι:

  • Εισάγεται στο καύσιμο σε απειροελάχιστες ποσότητες και ανιχνεύεται μόνο από εξειδικευμένο εξοπλισμό
  • Ανιχνεύει μεταβολές στη σύσταση του καυσίμου με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια
  • Χρησιμοποιείται σε οποιονδήποτε τύπο καυσίμου χωρίς να μεταβάλει καμία από τις φυσικές ή χημικές του ιδιότητες ενώ  είναι απολύτως ασφαλής και εγκεκριμένος για όλους τους κινητήρες

Η εφαρμογή και αυτού του συστήματος μοριακού ιχνηθέτη εντάσσεται στην διαρκή δέσμευση έναντι των πελατών για την παροχή ποιοτικών καυσίμων με άριστες προδιαγραφές. Στην Shell δεν υπάρχουν συμβιβασμοί στα θέματα της ποιότητας και τηρούνται πολύ υψηλά standards σε όλη την διαδικασία διαχείρισης των καυσίμων. Ο  μοριακός  ιχνηθέτης έρχεται να προστεθεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποιοτικού  και ποσοτικού ελέγχου που πραγματοποιείται συστηματικά στα πρατήρια Shell για  μέγιστη διασφάλιση στους πελάτες ότι η  ποιότητα των καυσίμων που προμηθεύονται από τα πρατήριά.

Σχετικά με Coral A.E. (www.coralenergy.gr)

Η Coral A.E.  αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas Α.Ε., όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών. Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν την χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.

Πηγή: Coral A.E.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Δε βλέπω πως μπορεί ο καταναλωτής να ωφεληθεί από την τεχνολογία του μοριακού ιχνηθέτη. Ο καταναλωτής δε θα έχει τον εξοπλισμό ανίχνευσης, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί αμφιβάλλω και μακάρι να κάνω λάθος, οπότε καταλήγουμε στο οτι μια εταιρεία ελέγχει τον εαυτό της.
    Και αν τον βρεί φάουλ, τότε….;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!