ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέες συνεργασίες REVOIL!

revoil-logo-low-res

Οκτώ νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών REVOIL που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία.

  • Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Σταυροδρόμι Κρύας Βρύσης στο νομό Πέλλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Ιωάννου Νικόλαου.

  • Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στο 1ο χλμ. Πτολεμαίδας – Κοζάνης στο νομό Κοζάνης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Χαζαρίδη Απόστολου.
  • Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Καλαμάκι Αγιάς στο νομό Λάρισας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Πασιάνη Δημήτριου.
  • Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Ορφάνη στο νομό Καβάλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κας Μυλωθρίδου Ελένης.
  • Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους και Παπανικολή 98 στο Χαλάνδρι στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Αναστασόπουλος Β. & Σία ΕΕ.
  • Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Συκιά στο νομό Χαλκιδικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Μαχαίρας Ι. – Μαχαίρας Ι. & Σία ΟΕ.

  • Το 7ο πρατήριο βρίσκεται στο 16ο χλμ Ε.Ο. Πατρών – Τριπόλεως στην περιοχή Βασιλικό Πάτρας στο νομό Αχαΐας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Ανδριόπουλος Χρήστος και Σία ΕΕ.
  • Το 8ο πρατήριο βρίσκεται στη περιοχή Γιαννιτσών στο νομό Πέλλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Γιουψάνη Περικλή.

Στο δίκτυο πρατηρίων REVOIL διασφαλίζεται ο εφοδιασμός σας με Ποιοτικά Καύσιμα σε Ανταγωνιστικές Τιμές και χωρίς απώλεια στην Ποσότητα.

  • Η REVOIL ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ενέταξε την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.
  • Επίσης θα προμηθευτείτε τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης, που ικανοποιούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και τα παγκοσμίου φήμης λιπαντικά MOBIL. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000.
  • Η REVOIL είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και κοινωνικής ευθύνης. Τόσο  τα Κεντρικά της Γραφεία στη Βάρη Αττικής όσο και οι σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης καυσίμων στην Καβάλα και στη Χίο έχουν πιστοποιηθεί και εφαρμόζουν σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης εγκεκριμένο κατά ISO 14001:2004.

REVOIL, η έξυπνη επιλογή!

  • Υπενθυμίζουμε ότι η  εταιρεία REVOIL είναι 100% Ελληνική Εταιρεία Πετρελαιοειδών, κατέχει το 7,29%* του μεριδίου αγοράς, με 523 πρατήρια  πώλησης υγρών καυσίμων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!