NEA

Ferrari 458 Spider [vid]

ferrari-458-spider-3_resize

Όπως ήταν αναμενόμενο στην Φρανκφούρτη θα παρουσιαστεί η ανοιχτή έκδοση της Ferrari 458 Italia…

Αυτό είναι το πρώτο κεντρομήχανο roadster με μεταλλική διαιρούμενη οροφή και θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη γερμανική έκθεση (13-15/9). Όπως φαίνεται στο βίντεο  το οριζόντιο τμήμα της αλουμινένιας οροφής αποτελείται από ένα κομμάτι (δύο στο σύνολο τους) τα οποία αναδιπλώνονται πάνω από τον κινητήρα.

Σύμφωνα με την Ferrari η οροφή ζυγίζει μόλις 25 kg ενώ η αναδίπλωσή της διαρκεί 14 sec. Η 458 Spider διαθέτει ένα ηλεκτροκίνητο ανεμοθραύστη που αλλάζει την ροή του αέρα ώστε να μην ενοχλούνται οι δύο τυχεροί. «Οι δύο επιβάτες μπορούν να συνομιλούν ακόμη και με 200 km/h!» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Η ανοιχτή έκδοση εξοπλίζεται με τον ίδιο πανίσχυρο V8 που συναντάμε στην κουπέ 458 Italia ενώ υπάρχουν μικρές διαφορετικές ρυθμίσεις όπως στη χαρτογράφηση του γκαζιού, στην απόσβεση της ανάρτησης και στην εξαγωγή. Τα πρώτα μοντέλα θα αρχίσουν να παραδίδονται τους πρώτους μήνες του 2012.

Ferrari 458 Italia με 570 ίππους!

Ferrari 458 Italia: τιμόνι ή playstation;

Ferrari, στην παραγωγή της 458 Italia

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!