NEA

Skoda MissionL [concept]

skoda-missionl-concept-1

-Το MissionL ενσωματώνει νέα σχεδιαστικά στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τα μελλοντικά μοντέλα της Skoda
-Αποτελεί την βάση για το έκτο μοντέλο της Μάρκας μετά τις Fabia ,Roomster ,Octavia 5, Yeti και Superb
-Η Skoda ξεκινά την επιθετική προιοντική πολιτική της  παρουσιάζοντας ανά 6 μήνες και ένα νέο  μοντέλο για τα επόμενα 3 χρόνια
-Στρατηγική επιδίωξη η επίτευξη των πωλήσεων 1.500.000 αυτοκίνητων μέχρι το 2018

IAA 2011Η Skoda παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα την σχεδιαστική πρόταση που ακούει στο όνομα MissionL στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Πολύ κοντά στην γραμμή παραγωγής, το MissionL αποκαλύπτει τις σχεδιαστικές γραμμές που θα υιοθετηθούν στo 6o μοντέλο της Skoda και αποτελεί ουσιαστικά την απαρχή της επιθετικής στρατηγικής πολιτικής παρουσίασης νέων μοντέλων της Μάρκας.

Το νέο 5-θυρο συμπαγές, αλλά με τεράστιους εσωτερικούς χώρους επιβατών και αποσκευών μοντέλο της Skoda πρόκειται να λανσαριστεί στις αγορές της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Κίνας. Σε συνέπεια με τις αρχές της παγκοσμιοποίησης της Skoda, το 5-θυρο MissionL θα εμφανίζει διαφορές τέτοιες ώστε να καλύπτει τις διαφοροποιημένες ανάγκες των παραπάνω αγορών. Τα βήματα αυτά είναι αποτέλεσμα των νέων αναπτυξιακών στόχων της Skoda που καθορίστηκαν πέρυσι και εκτείνονται σε πρώτη φάση μέχρι το 2018. Η Μάρκα προτίθεται να αυξήσει τις πωλήσεις της φθάνοντας τα 1.500.000 αυτοκίνητα μέχρι το 2018 εδραιώνοντάς περαιτέρω την παρουσία της στο γκρουπ των « μεγάλων» κατασκευαστών.

“Αποκαλύπτοντας την εμφάνιση του νέου μας κόμπακτ μοντέλου, το MissionL φανερώνει την κατεύθυνση που η Μάρκα μας θα ακολουθήσει ” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Winfried Vahland, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Skoda και συνεχίζει «Η παγκόσμια πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη δίνει ένα ξεκάθαρο δείγμα ότι η Skoda προχωράει μπροστά. Σε αυτήν την ανάπτυξη της, βασικό πυλώνα αποτελεί η επιθετική προιοντική πολιτική της,  αφού θα παρουσιάζουμε και ένα νέο μοντέλο κάθε έξι μήνες για τα επόμενα 3 χρόνια.

Πηγή: Skoda ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!