NEA

Η Toyota στην κορυφή των πωλήσεων

auris-hsd

Η  Toyota  , τη χρονιά που πέρασε, βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς  με συνολικές ταξινομήσεις 13.607 αυτοκινήτων.

Αναλυτικότερα, η  Toyota  βρέθηκε στην κορυφή των επιβατικών με 12.128 ταξινομήσεις, όγκος που αντιστοιχεί στο 12,4 % της αγοράς, καθώς επίσης και στην πρώτη θέση των επαγγελματικών αυτοκινήτων με 1.479 ταξινομήσεις ή ποσοστό 23,3%.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς κ Αριστείδης Αραβανής, με βάση τα αποτελέσματα της χρονιάς 2011, τόνισε τα εξής:

«Το 2011 ήταν μια ακόμα χρονιά μείωσης της οικονομικής δραστηριότητας και ύφεσης.  Η αγορά του αυτοκινήτου κατέγραψε περαιτέρω πτώση της τάξης του 32% λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και του περιορισμού των πιστώσεων. Παράλληλα, η ΤΟΥΟΤΑ αντιμετώπισε και τις συνέπειες του σεισμού στην Ιαπωνία τον περασμένο Μάρτιο με άμεσο αντίκτυπο στη διαθεσιμότητα των αυτοκνήτων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε ένα τόσο αντίξοο περιβάλλον και χάρη στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε το καταναλωτικό κοινό η Τoyota Ελλάς και το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων μας, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, να δράσουμε έγκαιρα και δυναμικά πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς 13,1%, το οποίο αποτελεί και νέο ρεκόρ.

Ευχαριστούμε θερμά τους 370.000 παλαιούς και νέους πελάτες μας για την προτίμησή τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και τους διαβεβαιώνουμε πως η  Toyota και αυτή τη χρονιά είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα και δυναμικά καλύπτοντας απόλυτα και ποιοτικά κάθε ανάγκη τους»

Η συνολική αγορά του αυτοκινήτου στη χώρα μας το 2011 μειώθηκε κατά 31,6% σε σύγκριση με το 2010.  Συγκεκριμένα, το 2011 έκλεισε με 104.035 ταξινομήσεις, ενώ το 2010 είχαν ταξινομηθεί 152.130 αυτοκίνητα.

Η ΤΟΥΟΤΑ το 2012, διαθέτει σε κάθε κατηγορία, μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα ποιοτικών και αξιόπιστων μοντέλων, η οποία μέσα απο τις καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζουν, όπως η υβριδική τεχνολογία, η τεχνολογία Toyota Optimal Drive των βενζινοκινητήρων και η D-4D των πετρελαιοκινητήρων, προσφέρουν υποδειγματική ισορροπία μειωμένης κατανάλωσης καυσίμου, χαμηλών εκπομπών CO2 και υψηλών επιδόσεων.

Μέσα απο τη γκάμα των προϊόντων και των τεχνολογιών της, η  Toyota  καλύπτει απόλυτα κάθε επιθυμία και ανάγκη των καταναλωτών της, αφού το παράδειγμα του Toyota Auris ακολουθεί και το νέο Yaris, το οποίο σήμερα διατίθεται μεν σε βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η υβριδική του έκδοση.

Πηγή: Toyota Ελλάς

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!