NEA

Toyota Auris με πετρελαιοκινητήρες BMW!

toyota-auris

Το 2014 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της η νέα γενιά Auris εγκαινιάζοντας και στην πράξη την συνεργασία της με την Toyota…

  • Προ ημερών ανακοινώθηκε η συνεργασία της BMW με την Toyota η οποία προβλέπει την διάθεση πετρελαιοκινητήρων (εξαιρείται η Lexus) από την πρώτη με αντάλλαγμα την παραχώρηση τεχνογνωσίας στις μπαταρίες.
  • Το επερχόμενο Auris θα είναι το πρώτο μοντέλο της Toyota που θα εξοπλίζεται με πετρελαιοκινητήρα της BMW (προφανώς το… βάρος θα σηκώσει ο νέος 1.6 που θα δούμε το φθινόπωρο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη νέα σειρά 3), σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
  • Αξίζει να σημειωθεί πως η Toyota έχει ανακοινώσει ένα πρόγραμμα (το Global Vision 2020) το οποίο επαναπροσδιορίζει το στίγμα της εταιρίας στη αγορά δίνοντας προτεραιότητα στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!