NEA

GM, πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως [market]

chevy_2011_sales

Με την δυναμική επιστροφή της Chevrolet η General Motors είναι η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρίας σε όλο τον κόσμο για το 2011…

  • gm-sales-2011-bΜε 9,025,942 πωλήσεις ο όμιλος της General Motors πέρασε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης αφήνοντας πίσω τo VW Group (με περίπου 8,16 εκ.) και την Toyota η οποία αν και δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις πωλήσεις της αυτές εκτιμούνται στα 7,9 εκ. μετά το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε η γραμμή παραγωγής της από τον σεισμό στην Φουκουσίμα.
  • gm-sales-2011Οι πωλήσεις της GM ήταν 7,6% αυξημένες σε σχέση με το 2010 (με 8.385.484 πωλήσεις) ενώ οι δύο μεγαλύτερες αγορές ήταν η αμερικάνικη και η κινέζικη. Την διαφορά έκανε η θεαματική πρόοδος της Chevrolet στην οποία αντιστοιχούν 4,76 εκ. από τα 9,03 εκ. των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο!


caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!