NEA

Ford B-MAX [first pic]

ford-b-max_2013

Το νέο Ford B-MAX με μοναδική σχεδίαση και πρωτοποριακή τεχνολογία σε 1η εμφάνιση στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης…

ford-b-max_2013-aΗ Ford ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα έκδοση παραγωγής του μικρού MAV B-MAX το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012, το Μάρτιο. Ο Alan Mulally, President & CEO της Ford, θα αποκαλύψει το νέο B-MAX που εγκαινιάζει νέα πρότυπα με τη μοναδική σχεδίαση και τα best-in-class τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Η επιστροφή του B-MAX στη Γενεύη σε έκδοση παραγωγής γίνεται ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του πρωτότυπου μοντέλου στην ίδια Έκθεση.

«Το B-MAX συνδυάζει μία συναρπαστική, καινοτόμο σχεδίαση με στοιχεία μεγαλύτερων μοντέλων» δήλωσε ο Stephen Odell, chairman & CEO, Ford Ευρώπης. «Είναι ένα εντελώς νέο όχημα και απαντά στις ανάγκες ενός αυξανόμενου αριθμού πελατών που έχουν πολύ περισσότερες απαιτήσεις από τα μικρά αυτοκίνητά τους».

  • Ο Alan Mulally, President & CEO της Ford θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του νέου Ford B-MAX στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012, το Μάρτιο
  • Η έξυπνη σχεδίαση και η απαράμιλλη τεχνολογία του B-MAX θέτει νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των έξυπνων, compact και φιλικών στην πόλη αυτοκινήτων
  • Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι ο κορυφαίος χώρος αποσκευών, η ανώτερη ποιότητα κατασκευής και υλικών και οι προηγμένοι κινητήρες

Για τις απαιτήσεις του B-MAX που θα βγει στην παραγωγή χρειάστηκε μια νέα δομή θυρών με ενσωματωμένες τις κεντρικές κολώνες, που βελτιώνει την πρόσβαση για οδηγό, επιβάτες και αποσκευές. Το B-MAX θα χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών που σπάνια βρίσκουμε σε ένα προσιτό compact αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με ένα ευέλικτο σύστημα καθισμάτων και εξαιρετικό χώρο φόρτωσης. Συνδυάζοντας κορυφαία ιπποδύναμη και απόδοση, ο νέος βενζινοκινητήρας 1.0 EcoBoost της Ford θα διατίθεται με το B-MAX μαζί με τους πετρελαιοκινητήρες Duratorq TDCi. Το Ford B-MAX θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη αργότερα, μέσα στη χρονιά.

Πηγή: Ford Motor Hellas

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!