NEA

Η Lexus στο σαλόνι της Γενεύης

lexus_lf-lc_concept_007

Η ιαπωνική φίρμα ανακοινώνει τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στην ελβετική έκθεση […]

Βραβευμένο LF-LC Concept Car

Έχοντας διακριθεί με το Βραβείο Σχεδίασης EyesOn στην κατηγορία Καλύτερο Πρωτότυπο Αυτοκίνητο (Best Concept Car) στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, το Lexus LF-LC, μία νέα σχεδιαστική μελέτη για το υβριδικό 2+2 σπορ coupe, θα κάνει Ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012.

  • Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το βραβευμένο LF-LC Concept Car
  • Νέο, πλήρως υβριδικό GS 450h υψηλών επιδόσεων
  • Σειρά Lexus F SPORT με δύο  νέα μοντέλα 2012
  • Με την ισχύ ενός προηγμένου συστήματος Lexus Hybrid Drive, το LF-LC λανσάρει μία νέα, πιο σπορ εικόνα: πρόκειται για ένα αυτοκίνητο αποκλειστικά επικεντρωμένο στον οδηγό με στοιχεία μελλοντικής σχεδιαστικής κατεύθυνσης της Lexus. Το LF-LC επιχειρεί μία νέα ερμηνεία της σχεδιαστικής γλώσσας Lexus, υιοθετώντας πιο τολμηρές φόρμες για τη γνώριμη μάσκα Lexus και την αρχιτεκτονική του πίσω τμήματος και συνδυάζοντας το στυλ με την έμφυτη λειτουργικότητα.

    Νέο GS 450h

    Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012 το παρών θα δώσει και το νέο, κορυφαίο GS υψηλών επιδόσεων, το πλήρως υβριδικό GS 450h, που θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη φέτος το καλοκαίρι.

    Νέα εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση συνδυάζει επιβλητική παρουσία στο δρόμο με αυξημένη ευρυχωρία στην καμπίνα, πλούσιο χώρο επιβατών (μέχρι πάνω από 60%) και άνεση για όλους τους επιβάτες. Η δεύτερη γενιά Lexus Hybrid Drive του GS 450h συνδυάζει ανώτερες επιδόσεις κινητήρα και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά με 23% μείωση στην κατανάλωση που πλέον φτάνει τα 5,9 l/100 km, και τις εκπομπές CO2 στα 137 g/km.

    Εκτεταμένη Γκάμα Μοντέλων F SPORT

    Όλη η οικογένεια υβριδικών μοντέλων Lexus F SPORT θα εκτίθεται στο Σαλόνι της Γενεύης 2012, μεταξύ των οποίων δύο νέα οχήματα που θα λανσαριστούν το 2012. Προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να γνωρίσουν το πνεύμα και τη φιλοσοφία των υψηλών επιδόσεων F μέσα από μία ευρύτερη γκάμα μοντέλων Lexus, η κατηγορία F SPORT προσφέρει αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία, μεγαλύτερη εμπλοκή του οδηγού και ικανοποίηση για τον ιδιοκτήτη.

    Πηγή: Toyota Ελλάς

    caroto

    Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Back to top button
    Close

    Σας αρέσει το caroto;

    Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!