NEA

Bentley Power on Ice

bentley_power_on_ice

Εάν σας διακατέχει το πάθος για ταχύτητα και θέλετε να υποβάλετε τις ικανότητές σας στο υπέρτατο τεστ, ή αν απλά αποζητάτε ένα επιλεκτικό, πολυτελές χειμερινό διάλειμμα, είναι βέβαιο ότι η περιπέτεια της Bentley Power on Ice θα ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες σας.

Τον μήνα αυτό η Bentley επανέρχεται στο ειδυλλιακό βορειότερο άκρο της Φινλανδίας- μια περιοχή όπου, με τον τετράκις βραβευμένο World Rally Champion Juha Kankkunen, έχει καταρρίψει το ρεκόρ οδήγησης σε πάγο δύο φορές – προκειμένου να προσφέρει στους καλεσμένους της τη δυνατότητα να απολαύσουν την οδήγηση της 6.0λιτρης 567bhp (575PS) Continental GT coupe και της 621bhp (630PS) ultra high performance Continental Supersports coupe σε μία από τις πιο ασυνήθιστες και απαιτητικές  test πίστες.

Οι πίστες είναι φτιαγμένες από χιόνι και πάγο και δε μοιάζουν με καμία άλλη πίστα ή διαδρομή που έχετε δει μέχρι στιγμής, αναφέρει ο Peter Barnes, ανώτερος εκπαιδευτής της Bentley Driving.

  • To POWER ON ICE πηγαίνει στη Φινλανδία, 5-26 Φεβρουαρίου 2012
  • Οδήγηση υψηλής αδρεναλίνης στον πάγο με την 198 mph all – wheel drive Continental GT
  • Ένα μοναδικό, πολυτελές χειμερινό διάλειμμα με την Bentley στη Λαπωνία

To Power on Ice συνδυάζει την απόλυτη έξαψη των σλάλομ σε μία ειδικά φτιαγμένη διαδρομή ή την περιστροφή σε πίστα σχήματος οχτώ, με τη δυνατότητα να μυηθείτε σε προχωρημένες τεχνικές από έναν προσωπικό εκπαιδευτή που θα σας βοηθήσει να χειριστείτε το αυτοκίνητό σας με αυτοπεποίθηση ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Τα ρεκόρ της Bentley στη Φινλανδία έχουν εξάψει τη φαντασία πολλών και έχουν αποτελέσει την έμπνευση για αυτή τη μοναδική εμπειρία οδήγησης. Η σειρά Bentley Continental είναι ιδανική για οδήγηση το χειμώνα με το τελευταίας τεχνολογίας all-wheel drive system που χρησιμοποιεί ένα προηγμένο διαφορικό Torsen. Αυτό εγγυάται ένα ασφαλές αλλά δυναμικό χειρισμό του σπορ αυτού αυτοκινήτου σε όλες τις πιθανές διαδρομές και καιρικές συνθήκες.

Η κατανομή ισχύος μέσω του all-wheel drive system είναι 40:60 (40 εμπρός 60 πίσω) για σπορ χειρισμό και άμεση επιτάχυνση η οποία όμως μπορεί άμεσα να αλλάξει ανάλογα με τον τύπο του οδοστρώματος. To Electronic Stability Control (ESC) system προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και κράτημα σε οποιοδήποτε στυλ οδήγησης.

Το Φεβρουάριο του 2011, ο θρύλος των motorsport, ο Φιλανδός Juha Kankkunen, οδηγώντας μία all-wheel drive Continental Supersports Convertible στην παγωμένη θάλασσα της Βαλτικής, πέτυχε ένα εξαιρετικό ρεκόρ ταχύτητας 205.48 mph (330.695 km/h), επισκιάζοντας το ίδιο του το ρεκόρ των 199.83 mph (321.6 km/h) στον πάγο που πέτυχε το 2007 με την αυθεντική Continental GT.

Εμπνεόμενοι από τα παγκόσμια ρεκόρ του Juha, οι μηχανικοί της Bentley και οι επαγγελματίες οδηγοί της χρησιμοποίησαν τις ακραίες καιρικές συνθήκες της Φινλανδίας προκειμένου να αυξήσουν την ασφάλεια και την ικανότητα χειρισμού των αυτοκινήτων μας. Έχουμε πολύ σημαντική γνώση και εμπειρία να μοιραστούμε μαζί σας αλλά η έμφαση του Power on Ice θα είναι πάντα στη διασκέδαση και στη συμμετοχή σε κάτι πιο αξιομνημόνευτο από απλές διακοπές σκι.

Μετά από μία σκληρή μέρα σλάλομ υψηλών ταχυτήτων με τα high-performance supercars της Bentley, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την πολυτέλεια του ξενοδοχείου Ruka Peak στις παρυφές του βουνού. Εξαιρετικές γεύσεις μπροστά σε ζωηρές φωτιές, relax στη σάουνα, ψώνια ή εξερεύνηση της φύσης πάνω σε παγωμένες λίμνες, όλα αποτελούν μέρος της εμπειρίας με τη Bentley.

Και για όσους από εμάς αναζητούμε την ευκαιρία να απομονωθούμε για λίγες μέρες, τα σπιτάκια και τα διαμερίσματα του ξενοδοχείου Ruka Peak, όλα επιπλωμένα με βάση το παραδοσιακό σκανδιναβικό στυλ, προσφέρουν ευπρόσδεκτη απομόνωση και ησυχία.

Η περιπέτεια Bentley on Ice είναι ανοιχτή σε όλους τους ενθουσιώδεις οδηγούς, για λεπτομέρειες σχετικές με καταλύματα, ημερομηνίες και τιμοκατάλογο, παρακαλώ επισκεφθείτε το site μας

http://www.bentleymotors.com/world_of_bentley/power_on_ice_2012

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!