NEA

Γεύση από Volvo V40!

volvo-v40-2013-2

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν μόλις στο διαδίκτυο, μερικές μέρες προτού το νέο hatchback της σουηδικής φίρμας κάνει το ντεμπούτο του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

volvo-v40-2013-1

  • Το V40 είναι το μοντέλο το οποίο -από τον Ιούλιο- θα εισάγει την Volvo στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων φέρνοντας τη αντιμέτωπη με άλλες «παίχτες» όπως είναι η Audi (A1) και η BMW (Σειρά 1). Ωστόσο, το  V40 φαίνεται να είναι καλά προετοιμασμένο αφού η δυναμική του σχεδίαση και το αυθεντικό ντιζάιν του δημιουργούν ένα ξεχωριστό μοντέλο. Σχετικά με τις διαστάσεις το μήκος θα κυμαίνεται στα 4,5 m ενώ οι χώροι αναμένονται στα επίπεδα της κατηγορίας με σήμα κατατεθέν την πολυτέλεια και την προηγμένη τεχνολογία.
  • Επίσημα στοιχεία ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά θεωρείται δεδομένη η παρουσία των τούρμπο βενζινοκινητήρων του 1,6 lt (με 150 και 180 PS) ενώ  θα υπάρξει και γρήγορη έκδοση 2.0Τ (από 240 PS). Ερώτημα παραμένει αν θα δούμε τετρακίνητη έκδοση, οι φήμες μιλούν και για τρίθυρη που αργότερα θα αντικαταστήσει το C30 ενώ όπως ξεχωριστό ενδιαφέρον θα έχει η πετρελαιοκίνητη 1.6 DRIVe (με 115 PS).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!