NEA

Infiniti Emerg-E [concept]

Infiniti

Ένα από πιο προχωρημένα concept car που παρουσιάζονται στη Γενεύη είναι αυτό της Infiniti…

  • Η Infiniti μπορεί να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά με τα θηριώδη SUV που διαθέτει στην γκάμα της. Βλέπετε, σε περίοδο κρίσης τα big-SUV δεν είναι και τόσο δημοφιλή αλλά ένα supercar πάντα θα είναι. Με αυτή τη λογική η ιαπωνική εταιρία πειραματίζεται για ένα νέο supercar που -αν ποτέ μπει στην παραγωγή- θα τοποθετηθεί πάνω από το G37 (τον κλώνο του Nissan 370Z).
  • Πρόκειται για το πρώτο κεντρομήχανο μοντέλο της Infiniti (έστω και αν μιλάμε για concept car) με μήκος 4,464 m. Σχεδιαστικά το αιχμηρό στιλ παραπέμπει στην σύγχρονη άποψη της Ferrari. Από πλευράς κίνησης το Emerg-E είναι υβριδικό τεχνολογίας EREV όπου συνδυάζει σε ρόλο γεννήτριας ένα τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα με τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες να αντλούν ενέργεια από μπαταρίες λιθίου-ιόντων.
  • Η συνολική ισχύς φτάνει τα 300 kW, τα 0-96 km/h επιτυγχάνονται σε 4 sec ενώ τα 0-209 km/h σε 30 sec! Σαν EV η αυτονομία φτάνει τα 48 km ενώ σαν E-REV μπορεί να φτάσει τα 480 km.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!