ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

BMW, νέος πετρελαιοκινητήρας 1,6 lt!

bmw-116d-efficientdynamics-edition

Η βαυαρική εταιρία ανακοίνωσε την διάθεση της μικρότερης έκδοσης ντίζελ ξεκινώντας από τη σειρά 1.

  • Στο πλαίσιο της τεχνολογίας EfficientDynamics Edition η BMW ανακοίνωσε ένα νέο πετρελαιοκινητήρα με πρώτο πεδίο εφαρμογής τη Σειρά 1. Αργότερα, το φθινόπωρο, το συγκεκριμένο μοτέρ θα τοποθετείται και στη νέα σειρά 3. Συγκεκριμένα, η BMW 116d EfficientDynamics Edition θα εξοπλίζεται με 4-κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων τεχνολογίας Twin Power Turbo συνδυάζοντας επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση.
  • Η μέγιστη ισχύς είναι 116 PS / 4.000rpm ενώ η ροή φτάνει τα 260 Nm στις 1.750-2.500 rpm. Η νέα έκδοση BMW 116d EfficientDynamics θα προσφέρεται αποκλειστικά με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 10,5 sec και την τελική να αγγίζει τα 195 km/h. Η μέση τυποποιημένη κατανάλωση περιορίζεται στα 3,8 lt/100 km με μόλις 99 g/km εκπομπών CO2.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!