NEA

Mercedes-Benz WebParts, επιλέξτε online γνήσια ανταλλακτικά!

mercedes-benz-webparts-1

Webparts, ένα ολοκληρωμένο διαδικτυακό σύστημα παραγγελιών γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes-Benz για επαγγελματίες!

Με το σύστημα WebParts της Mercedes-Benz η διαδικασία παραγγελίας γνήσιων ανταλλακτικών από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία και επαγγελματίες με στόλους οχημάτων γίνεται πιο απλή. Προσφέρεται η δυνατότητα online επιλογής ανταλλακτικών στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz που ο κάθε ενδιαφερόμενος επιθυμεί. Γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, smart και Unimog, γνήσια ανταλλακτικά ανακατασκευής και αξεσουάρ, εύκολα και απλά, με τη βοήθεια του Internet.

mercedes-benz-webparts-3Με τη χρήση του νέου διαδικτυακού συστήματος ο χρήστης απολαμβάνει πολλαπλά οφέλη διότι:

  • Τα γνήσια ανταλλακτικά είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής
  • Η διαδικασία παραγγελίας δεν έχει χρονικούς περιορισμούς και γίνεται πιο ελαστική
  • Η αναζήτηση, δημιουργία και αποστολή παραγγελίας Γνήσιων Ανταλλακτικών είναι ανέξοδη και γρήγορη
  • Η χρήση του Ηλεκτρονικού Καταλόγου (EPC) ανεύρεσης και επιλογής όλων των Γνήσιων Ανταλλακτικών είναι δωρεάν
  • Η πληροφόρηση για τις τιμές Γνήσιων Ανταλλακτικών από τον προεπιλεγμένο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή είναι άμεση

H διαδικασία παραγγελίας γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes-Benz δεν ήταν ποτέ ευκολότερη!

Για σύνδεση και άμεση χρήση των διαδικτυακών πωλήσεων της διαδικτυακής εφαρμογής WebParts (online ανεύρεσης, επιλογής και τοποθέτησης παραγγελίας Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz, smart, Maybach, Unimog) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz.

mercedes-benz-webparts-4Η διαδικασία παραγγελίας μέσω του συστήματος Mercedes-Benz WebParts δε θα μπορούσε να γίνει ευκολότερη. Αρχικά, o χρήστης εφόσον έχει επιλέξει και επικοινωνήσει με έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή και του έχουν χορηγηθεί όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης, μπορεί να μεταβεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.webparts.mercedes-benz.com μέσω του διαδικτύου και να εισάγει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής του.

mercedes-benz-webparts-5Στη συνέχεια μπορεί να παραγγείλει Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz, να επιλέξει προσφορές, να δημιουργήσει πρότυπα και να έχει πρόσβαση στον πλήρη ηλεκτρονικό κατάλογο ανταλλακτικών Mercedes-Benz (EPC) 24 ώρες το 24ωρο. Με αυτό το τρόπο η Mercedes-Benz κάνει ακόμη πιο προσιτά τα υψηλής ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά της.

Περισσότερες πληροφορίες: www.mercedes-benz.gr/webparts
Συνδεθείτε: www.webparts.mercedes-benz.com

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!