NEA

Η Audi εξαγόρασε την Ducati!

audi-ducati

Μετά τις Lamborghini και Italdesign η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη ιταλικού σήματος, της Ducati…

  • «Σπορ και παγκοσμίως αναγνωρίσιμη η Ducati ταιριάζει τέλεια στην Audi» δηλώνει ο Rupert Stadler, διευθύνων σύμβουλος της Audi. Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και το ύψος της εξαγοράς θα ανακοινωθούν επίσημα στις επόμενες μέρες αν και το Reuters αναφέρει πως η Audi κατέβαλε περίπου 837 εκ. ευρώ για να αποκτήσει την ιταλική εταιρία με έδρα στην Μπολόνια.
  • Υπενθυμίζεται πως η Ducati έχει δικό της εργοστάσιο και στην Ταϋλάνδη, απασχολεί 1.100 άτομα και το 2011 πώλησε 42.000 μοτοσικλέτες έναντι 480 εκ. ευρώ. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1926 από τους Adriano και Marcello Ducati στη Μπολόνια αλλά ξεκίνησε να κατασκευάζει δίκυκλα το 1949.

SMS===> Pattakon, το μεταβλητό δεσμοδρομικό σύστημα βαλβίδων

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!