NEA

Ο David Coulthard πάει για γκολφ!

mercedes-golf-coulthard

Με μία SLS AMG Roadster ο γερμανός πρώην οδηγός της F1  συλλαμβάνει ένα μπαλάκι του γκολφ στον αέρα θέτοντας νέο ρεκόρ Guinness!

  • Τι χρειάζεται κανείς για να πιάσει ένα μπαλάκι του γκολφ στον αέρα; Ένα ταχύτατο κάμπριο αυτοκίνητο που να κινείται με 286 km/h! Με αυτή την ταχύτητα κινήθηκε ο  Coulthard με μία SLS AMG Roadster για να πιάσει το μπαλάκι που εκτόξευσε το μπαστούνι του επαγγελματία Jake Shepherd. Όπως θα δείτε στα βίντεο προηγήθηκαν διάφορες δοκιμές όπου σε μία το μπαλάκι έπεσε πάνω στο παρμπρίζ ραγίζοντας το. Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία το μπαλάκι «έπεσε» μέσα στο roadster 275 m μακριά από το σημείο του χτυπήματος θέτοντας νέο ρεκόρ Guinness. Απλά δείτε τα βίντεο…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!