NEA

Mercedes-Benz SLS AMG GT [supercar]

mercedes-benz-sls-amg-gt-6

H γερμανική εταιρία ανακοίνωσε μια νέα έκδοση της SLS που θα αντικαταστήσει την AGM και θα ξεχωρίζει από τα διακριτικά AMG GT.

  • Η νέα GT θα πωλείται στην ευρωπαϊκή αγορά από το φθινόπωρο και με τα δύο αμαξώματα (coupe, roadster) με τιμή πώλησης που θα ξεκινά από 204.680€ (στην Γερμανία).
  • Υπάρχουν σωρεία βελτιώσεων με τις σημαντικότερες να εστιάζονται στην αυξημένη ισχύ του κινητήρα 6.3 V8 που αποδίδει 583 PS/6.800 rpm (αυξημένη κατά 20 PS) με αποτέλεσμα τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 3,7 sec και τα 0-200 km/h σε 11,2 sec (τελική 315 km/h).
  • Το αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift DCT 7 έχει βελτιωθεί μειώνοντας ακόμη περισσότερο το χρόνο αλλαγής των σχέσεων ενώ η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (AMG Ride Control Performance Suspension) περιλαμβάνει πλέον πιο σφιχτό συνδυασμό ελατηρίων/αμορτισέρ καθώς και διπλούς αλουμινένιους βραχίονες.
  • Ανάμεσα στις στιλιστικές επεμβάσεις στο εσωτερικό συγκαταλέγεται ο επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων και οι κόκκινες ραφές στο κοφτό τιμόνι ενώ εξωτερικά ξεχωρίζουν τα λογότυπα GT, οι κόκκινες δαγκάνες, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα κ.α.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!