ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Toyota, μία ακόμη πράσινη διάκριση!

yarishybrid-1

Η Toyota 1η στην αναφορά του ‘Best Global Green Brands’ της  Interbrand για δεύτερη συνεχή χρονιά…

Η Toyota διατήρησε την 1η θέση της στη δεύτερη ετήσια έκθεση “Best Global Green Brands” που δημοσίευσε η Interbrand. Στην έκθεση αξιολογείται η διαφορά ανάμεσα στη δημόσια αντίληψη για τις περιβαλλοντικές επιδόσεις μιας μάρκας, συγκριτικά με πραγματικές περιβαλλοντικές πρακτικές, βάσει ευρέως διαθέσιμων δεδομένων και πληροφοριών.

Η επιτυχία της εταιρίας στην ετήσια έκθεση, σύμφωνα με την Interbrand, είναι ότι η Toyota διατήρησε την περιβαλλοντική βιωσιμότητα ως πρωταρχική προτεραιότητα της διοίκησης της εταιρίας.Η  Interbrand επίσης αναφέρει τη διεύρυνση της φήμης του Toyota Prius, του παγκοσμίως πρώτου υβριδικού οχήματος μαζικής παραγωγής, σε πλήρη οικογένεια μοντέλων 15 χρόνια μετά το λανσάρισμά του σηματοδοτώντας μία ακόμα ιστορία επιτυχίας για την εταιρία.

Οι πωλήσεις των πλήρως υβριδικών οχημάτων της εταιρίας έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο από τα τέλη Απριλίου του 2012, συμπεριλαμβανομένων των 430.000 μονάδων περίπου που πουλήθηκαν στην Ευρώπη. Η Toyota Europe σχεδιάζει να αυξήσει το μερίδιο πωλήσεων των πλήρως υβριδικών οχημάτων Toyota και Lexus μέχρι το 2012 στο 14%, από 10% που είναι περίπου σήμερα.

Ξεκινώντας από φέτος, η οικογένεια Toyota Prius στην Ευρώπη θα περιλαμβάνει το Toyota Prius, το επταθέσιο Toyota Prius+ και το Toyota Prius Plug-in Hybrid – φέρνοντας τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα του Prius σε μία ευρεία βάση πελατών. Η αθόρυβη επανάσταση έφτασε και στην Ευρωπαϊκή κατηγορία Β με το πρόσφατο λανσάρισμα του Toyota Yaris Hybrid Ευρωπαϊκής παραγωγής.

Καθώς η εταιρία συνεχίζει την προσπάθεια για τη δημιουργία του απόλυτου οικολογικού αυτοκινήτου, η Toyota παραμένει δεσμευμένη στην 360° φιλοσοφία της σε βιώσιμες δραστηριότητες, στοχεύοντας στη μείωση των εκπομπών άνθρακα σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής και πωλήσεων. Η εταιρία καταβάλει επίσης προσπάθειες για την προστασία των φυσικών πόρων μέσω επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης υλικών.

Η ‘Ευρωπαϊκή Έκθεση Βιωσιμότητας Toyota’ έκδοση 2011 –  όπου αναφέρονται οι βιώσιμες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες της Toyota στην Ευρώπη είναι διαθέσιμη για download στο σύνδεσμο: http://bit.ly/Mr5UDh, καθώς και το ενημερωτικό έντυπο: “Η Toyota και το Περιβάλλον” στο: http://bit.ly/MxVGSQ. Η φετινή έκδοση της έκθεσης βιωσιμότητας θα δημοσιευτεί το Σεπτέμβριο.

Πηγή: Toyota Ελλάς

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!