ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέα Σειρά Λιπαντικών Coral!

coral-lubricants-full-range

H Coral με την τεχνογνωσία της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ προσφέρει μία νέα ολοκληρωμένη σειρά λίπανσης…

H Coral Α.Ε. παρουσιάζει μια πλήρη νέα σειρά λιπαντικών προϊόντων για κάθε ανάγκη και τύπο οχήματος και κινητήρα. Tα λιπαντικά Coral είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούνιο του 2012. Καλύπτουν εφαρμογές τόσο για τον επαγγελματία όσο και τον ιδιώτη στις κατηγορίες των επιβατικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών και βαρέων οχημάτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας με προϊόντα εγκεκριμένα από τους σημαντικότερους διεθνείς οργανισμούς.

Βασικό πλεονέκτημα των νέων λιπαντικών είναι ότι παράγονται στο διυλιστήριο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, ένα από τα πολυπλοκότερα και πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης, από άριστης ποιότητας πρωτογενή βασικά λιπαντικά και με υψηλή τεχνογνωσία και ποιοτικά κριτήρια.

H νέα σειρά λιπαντικών περιλαμβάνει:

Λιπαντικά επιβατικών οχημάτων:

§  Coral AUTO S1 10W-40: Ημισυνθετικό πολύτυπο λιπαντικό υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης σχεδιασμένο για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες επιβατικών οχημάτων. Εξασφαλίζει μέγιστη καθαρότητα και προστασία από φθορές

  • Coral AUTO M1 20W-50: Πολύτυπο ορυκτέλαιο υψηλής απόδοσης για χρήση σε κάθε τύπο βενζινοκινητήρων και για πετρελαιοκινητήρες επιβατικών οχημάτων με πλήρη προστασία από φθορά και κατάλοιπα

Λιπαντικά πετρελαιοκίνητων βαρέων οχημάτων:

  • Coral DIESEL M3 15W-40: Νέας γενιάς λιπαντικό προηγμένης σύνθεσης, αξεπέραστης απόδοσης και προστασίας για πετρελαιοκινητήρες τελευταίας τεχνολογίας το οποίο πληροί μέχρι και Ε7 προδιαγραφές
  • Coral DIESEL M2 20W-50: Υψηλής ποιότητας πολύτυπο λιπαντικό κατάλληλο για πετρελαιοκινητήρες
  • Coral DIESEL M1 10W: Υψηλής ποιότητας μονότυπο λιπαντικό Πετρελαιοκινητήρων

Λιπαντικά υδραυλικών συστημάτων:

  • Coral HYDRAULIC M1: Ορυκτέλαιο Υδραυλικών Συστημάτων

Λιπαντικά ναυτιλίας:

Πλήρης γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνει κυλινδρέλαια και λιπαντικά ναυτιλιακών κινητήρων όλων των τύπων.

  • Coral Marine Cyl 50-40 LS: Υψηλής Αλκαλικότητας Κυλινδρέλαιο SAE 50 για 2-χρονους ναυτιλιακούς κινητήρες με σταυρό και χρήση καυσίμου χαμηλού θείου(ΒΝ40).

  • Coral Marine Cyl 50-70: Υψηλής Αλκαλικότητας Κυλινδρέλαιο SAE 50 για αργόστροφους ναυτιλιακούς κινητήρες με σταυρό (ΒΝ70).

§  Coral Marine FO 30-32: Υψηλής Αλκαλικότητας Λιπαντικό SAE 30 μεσαίων και υψηλών στροφών ναυτιλιακούς κινητήρες (ΒΝ32).

§  Coral Marine FO 40-32: Υψηλής Αλκαλικότητας Λιπαντικό SAE 40 μεσαίων και υψηλών στροφών ναυτιλιακούς κινητήρες (ΒΝ32).

§  Coral Marine D 30-12: Υψηλής απόδοσης λιπαντικό SAE 30 για ναυτιλιακούς κινητήρες μεσαίων και υψηλών στροφών με καύσιμο χαμηλού θείου (ΒΝ12).

§  Coral Marine Sys 30-05: Υψηλής ποιότητας λιπαντικό SAE 30 στροφάλων για αργόστροφους ναυτιλιακούς κινητήρες με σταυρό (ΒΝ5).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!